Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Δασκαλάκης: «Πέρυσι με παρέλαβαν σχεδόν νεκρό»

Γιώργος Δασκαλάκης: «Πέρυσι με παρέλαβαν σχεδόν νεκρό»

Νέα ανάρτηση από τον τραγουδιστή, που συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Γιώργος Δασκαλάκης. Ο τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, Μαρία Ντινόρη.

Ο ίδιος θέλησε την Παρασκευή (30/6) να ευχαριστήσει όλους όσους τον βοηθούν, και συγκεκριμένα τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο.

Επίσης, μοιράστηκε τη δύσκολη πορεία που αντιμετώπισε και την πρόοδο που έχει σημειώσει η υγεία του εδώ και έναν χρόνο.

Έγραψε στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες: «Καλημέρα Αγάπες μου όμορφες και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Εδώ στα γνωστά… Με τρεις ανθρώπους όμως Δρ. Ψελλάκη το Γερμανό Δρ. Κώστα και την αγαπημένη μου προϊσταμένη που μαζί με όλο το νοσηλευτικό προσωπικό παρέλαβαν πέρυσι περίπου τέτοια εποχή από το ασθενοφόρο έναν σχεδόν νεκρό… Έδιναν μάχη μέρα και νύχτα επί μέρες να με κρατήσουν στη Ζωή… με τη τελική διάγνωση φυσικά του Καρκίνου… Αλλά χωρίς αυτούς δεν φτάναμε ούτε καν στο σημείο αυτό…

Για μένα είναι ήρωες του Νοσοκομείου της Ρόδου γιατί εργάζονται χωρίς να κοιτάνε το ρολόι και δίνουν τη ψυχή τους για τη ζωή των άλλων… Τους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου που ανέχτηκαν εμένα το τρελό (χαχα)… Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας είπαμε σήμερα αλλά τουλάχιστον είμαστε στο σωστό μονοπάτι!!!! Θα νικήσεις μου είπαν αλλά ΥΠΟΜΟΝΗ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ».

Η ανάρτησή του

Το αντίο στο τραγούδι

Τον Μάιο ο Γιώργος Δασκαλάκης έκανε γνωστή την απόφασή του να αποσυρθεί από το τραγούδι και συγκίνησε τους θαυμαστές του.

«Πιστεύω είναι μία απόφαση που πρέπει να παρθεί γιατί αυτό που κάνω εδώ και 35 χρόνια έχω μάθει να το κάνω σωστά και καλά… Και εννοείται, όπως δίνω, θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη με το Θηρίο… Εύχομαι Υγεία σε όλο τον Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ», ανέφερε, μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024