Τις υπηρεσίες του Αϊτόρ θα στερηθεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αυριανό ντέρμπι (21:00) της Λεωφόρου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Στην τελευταία προπόνηση των πρασίνων πριν το μεγάλο παιχνίδι, ο Ισπανός άσος ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού του και έμεινε εκτός αποστολής.

Πλην του Αϊτόρ, εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν τόσο ο Βέρμπιτς, όσο και ο Βαγιαννίδης, ενώ στις επάλξεις βρίσκεται ξανά ο Κλεϊνχέισλερ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι πράσινοι:

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βαγιαννίδης. Θεραπεία έκανε ο Αϊτόρ λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.