Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το ρεκόρ του Ελ Κααμπί και οι φωνές του Μαρτίνεθ

Το ρεκόρ του Ελ Κααμπί και οι φωνές του Μαρτίνεθ

Ο Μαροκινός πέτυχε κι άλλο γκολ, αυτή τη φορά με πέναλτι, έφτασε τα εφτά τη φετινή σεζόν και δείχνει «καυτός» και ασταμάτητος.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Κηφισιάς στο Καραϊσκάκη, σ’ ένα παιχνίδι που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε αρκετές αλλαγές στη βασική εντεκάδα της ομάδας του σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Φράιμποργκ.

Και ήταν αναμφίβολα ένα ματς στο οποίο ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε πολλά πράγματα και θα έχει να πει και πολλά στους παίκτες του στο Ρέντη, για την εικόνα που είχαν στο παιχνίδι με τους νεοφώτιστους.

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να σταθούμε στον Ελ Κααμπί τον οποίο επέλεξε ξανά για την κορυφή της επίθεσης ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Ο Μαροκινός πέτυχε κι άλλο γκολ, αυτή τη φορά με πέναλτι, έφτασε τα εφτά τη φετινή σεζόν και δείχνει «καυτός» και ασταμάτητος. Αυτό λοιπόν που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο διεθνής στράικερ έχει βάλει… πλώρη για ρεκόρ και αν συνεχίσει μ’ αυτούς τους ρυθμούς τότε θα σπάσει τα κοντέρ.

Και ο Μαρτίνεθ ήξερε καλά ότι ο Ελ Κααμπί ήταν «φορτωμένος» καθώς είχε προηγηθεί η «μάχη» με την Φράιμπουργκ, αλλά έχει ενδιαφέρον και λογική το σκεπτικό του Ισπανού τεχνικού.

Ο Μαρτίνεθ ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα την προσπάθεια που έκανε ο Μαροκινός εναντίον της Φράιμπουργκ, αλλά ποτέ δεν «κόβεις» τη φόρα του σέντερ φορ.

Κα είναι ξεκάθαρο ότι ο Ελ Κααμπί έχει πάρει φόρα και δεν σταματά πουθενά, προς μεγάλη φυσικά ικανοποίηση του προπονητή του, με τον Μαρτίνεθ να βλέπει ότι ο διεθνής στράικερ δίνει λύσεις σε όλα τα παιχνίδια.

Είπαμε στον πρόλογο ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε πολλά στο παιχνίδι με την Κηφισιά και θα έχει να πει και πολλά στους παίκτες της ομάδας του λιμανιού.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι φωνές του Ισπανού τεχνικού ακούστηκαν σε… όλο το Καραϊσκάκη στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, γιατί ο Μαρτίνεθ είδε πως η ομάδα του δεν είχε την συγκέντρωση που έπρεπε, με αποτέλεσμα να δεχθεί τρεις επικίνδυνες επιθέσεις από την Κηφισιά.

Ο 42χρονος κόουτς των «ερυθρόλευκων» έκανε έντονες παρατηρήσεις βλέποντας τα λάθη που έγιναν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καλή αμυντική λειτουργία.

Είναι σίγουρα ένα θέμα που ο προπονητής των πειραιωτών θα επισημάνει στους παίκτες του, καθώς δεν θέλει να ξαναδεί χαλαρότητα.

*Θετικά μηνύματα έστειλε με την εμφάνισή του ο Όλα Σολμπάκεν, ο οποίος μάλιστα προέρχονταν από ένα μικροτραυματισμό στο παιχνίδι με την Φράιμπουργκ.

Ο Νορβηγός πήρε πρωτοβουλίες, είχε καλές μεταβιβάσεις και η συνεργασία του με τον Ορτέγκα στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, έδειξε πολλά αναφορικά με τις δυνατότητες των δύο παικτών στο αριστερό άκρο της ομάδας το λιμανιού.

*Μια καλή κουβέντα αξίζει ο Πασχαλάκης, καθώς ο πορτιέρε του Ολυμπιακού ήταν σ’ ετοιμότητα στις επιθέσεις που έβγαλε η Κηφισιά στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα και είχε μάλιστα και την καλή απόκρουση στο όγδοο λεπτό στο τετ α τετ με τον Τετέι, με το ματς να είναι στο 0-0.

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024