Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης – Παναιτωλικός 3-0: Εύκολη νίκη για τους Θεσσαλονικείς

Άρης – Παναιτωλικός 3-0: Εύκολη νίκη για τους Θεσσαλονικείς

Ο Άρης δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Παναιτωλικό και με τον Μορόν να σκοράρει δύο φορές και τον Χριστοδουλόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στα «κίτρινα» επικράτησε με 3-0.

Ο Άρης με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο έφτασε τους 7 βαθμούς σε 3 παιχνίδια και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μορόν, που σκόραρε δύο φορές, αλλά και το πρώτο γκολ του Χριστοδουλόπουλου με τα χρώματα της ομάδας, κέρδισε με 3-0 τον Παναιτωλικό.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι «Κίτρινοι» κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και σκόραραν 3 γκολ σε δεύτερο συνεχόμενο ματς στο «Βικελίδης», για να φτάσουν τους 7 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές και να αφήσουν τον Παναιτωλικό στην τελευταία θέση της Super League με μόλις 2 βαθμούς.

Το ματς

Σε ένα ημίχρονο με λιγοστές καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ο Άρης απείλησε την εστία του Παναιτωλικού, με σουτ του Μενέντες στο 14′, το οποίο απέκρουσε ο Καπίνο.

Η πρώτη τεράστια ευκαιρία ήρθε στο 19′ με τον Καπίνο να πραγματοποιεί ωραία απόκρουση σε σουτ του Σαμόρα, μέσα από την περιοχή.

Ο Άρης μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την καλή του εικόνα σε αυτό το διάστημα του παιχνιδιού, με τον Μορόν να σουτάρει από μακρινή απόσταση και με δυνατό συρτό τελείωμα να κάνει το 1-0, σε φάση που ο Καπίνο δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε ο Άρης προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες χωρίς αποτέλεσμα, ενώ οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων δεν αποτέλεσαν πρόβλημα για την άμυνα των «Κιτρίνων».

Στην έναρξη του δεύτερου μέρους ο Άρης πίεσε και έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία μέσα σε ένα λεπτό με τον Μορόν.

Ο Ισπανός έφυγε στην πλάτη της άμυνας έσκαψε τη μπάλα πάνω από τον Καπίνο, όμως ο Μαυρίας πρόλαβε πριν ολόκληρη η μπάλα περάσει τη γραμμή και λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Μορόν έγινε αποδέκτης της πάσας του Μενέντες και είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στα δίχτυα, για το 2-0 στο 55′.

Ακολούθησαν αλλαγές από τον Άκη Μάντζιο και μία από αυτές ο Χριστοδουλόπουλος στο 85ο λεπτό έκανε το 3-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη, παίρνοντας το ριμπάουντ από την κεφαλιά του Φαμπιάνο που είχε σταματήσει στο δοκάρι.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» (27/9, 20:30), ενώ ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ (27/9, 16:00).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (76’ Ζουλ), Νταρίντα (88’ Παναγίδης), Ζαμόρα, Σουλεϊμάνοφ (63’ Κάρλσον), Μενέντες (76’ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν (63’ Πάρντο).

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Μαυρίας, Ντουάρτε Μπρ., Οικονόμου, Τορεχόν, Μπαλντασάρα (60’ Ντίαζ), Πέρεθ, Ακόστα Χουάνπι (83’ Μπουζούκης), Σενγκέλια, Ντουάρτε Φ. (83’ Λιάβας), Καρέλης (85’ Πέδρο).

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024