
Ολυμπιακός: Ενσωματώθηκαν οι Μόρισον, Βίτολα, Γουίλιαμς και Κάντζι
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα έδωσαν το «παρών» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Στην προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, για τη σεζόν 2023-24, ενσωματώθηκαν στο ΣΕΦ, την Τρίτη (5/9) το μεσημέρι, η Ζιομάρα Μόρισον, η Κριστίν Βίτολα, η Μπρούκ Γουίλιαμς και η Αμάντα Κάντζι.
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα έδωσαν το «παρών» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, γνώρισαν τις νέες τους συμπαίκτριες και το προπονητικό επιτελείο και στη συνέχεια, πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τον Θρύλο, ξεκινώντας με μεγάλη όρεξη και φιλοδοξίες, τη σκληρή δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Δηλώσεις:
Αμάντα Κάντζι: «Γεια σε όλους, είμαι η Αμάντα Κάντζι, είμαι από τη Σουηδία και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ, που γνώρισα τις νέες μου συμπαίκτριες, το σταφ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά».
- Γιατί οι αεροπορικές δεν πρόκειται να μειώσουν τα αυξημένα ναύλα
- Άγιος Δημήτριος: Η στιγμή που ο 20χρονος φτάνει στο πάρκο Ασυρμάτου πριν τη δολοφονία του 27χρονου
- Το μανιφέστο του δράστη της επίθεσης στο δείπνο των Ανταποκριτών – Τι έγραψε για τον Τραμπ
- Super League 2: Στην πρώτη θέση στα πλέι άουτ του Α’ ομίλου ο ΠΑΟΚ Β – Η τελική βαθμολογία
- Η Ίσα Ρέι αποκαλύπτει την πολύτιμη συμβουλή που της έδωσε η Μάγια Άγγέλου
- Μαγνητικό τσιμέντο: Η ιδέα που υπόσχεται να βάλει τέλος στο καρφιά και τις βίδες στους τοίχους





