Κάμερον: «Θα δώσουμε μάχη στο παιχνίδι με την Ελλάδα»
Από την πλευρά της Νέας Ζηλανδίας χαρακτηρίζουν το παιχνίδι με την Ελλάδα την Τετάρτη, ως τελικό για την πρόκριση στην φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο προπονητής της Νέας Ζηλανδίας, Πέρο Κάμερον στην δηλώσεις του μετά την αγχωτική νίκη στην παράταση επί της Ιορδανίας, προετοίμασε το έδαφος για μία πραγματική «μάχη» στο παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα την Τετάρτη, που είναι πιθανό να κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Mundobasket, εκτός και αν η Εθνική επικρατήσει των ΗΠΑ.
Παρόμοιες δηλώσεις παραχώρησε και ο γκαρντ των Νεοζηλανδών, Αϊζέια Λιάφα δίνοντας έναν χαρακτήρα «do or die» στο παιχνίδι.
Ο Κάμερον δήλωσε αναλυτικά:
«Περιμέναμε πως θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και έτσι ήταν. Έπαιξαν εξαιρετικά, οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση, αλλά στο τέλος ήμασταν πιο ψύχραιμοι και κερδίσαμε. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και να βγούμε για μάχη απέναντι στην Ελλάδα την Τετάρτη».
Από την πλευρά του ο καθοριστικός με 23 πόντους, 5 ασίστ και 5 ριμπάουντ, Λιάφα, ανέφερε:
«Ήταν ένα καλό ομαδικό παιχνίδι. Είχαμε πίστη στους εαυτούς μας, βασιστήκαμε στη δουλειά που κάναμε στην προετοιμασία και πήραμε τη νίκη. Έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και θα προετοιμαστούμε καλά για το παιχνίδι με την Ελλάδα. Είναι… win or go home».
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις

