Φωτιά στη Ρόδο: Επικοινωνία Κουτσούμπα με Μητσοτάκη – Ζήτησε να κινητοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα μέσα
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ληφθούν άμεσα μέτρα.
Επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας προκειμένου να ενημερωθεί για τη φωτιά στη Ρόδο που κατακαίει ό,τι βρει στο πέρασμά της.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε να ενημερωθεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τη μεγάλη πυρκαγιά στη Ρόδο, η οποία έχει προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, σε σπίτια και επιχειρήσεις, δημιουργώντας μεγάλους κινδύνους για τους χιλιάδες κατοίκους, εργαζόμενους και τουρίστες του νησιού.
Ζήτησε να ληφθούν άμεσα μέτρα και να κινητοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα μέσα
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ληφθούν άμεσα μέτρα και να κινητοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα μέσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, όπως επίσης και για την ασφαλή μετακίνηση και φιλοξενία τόσο των κατοίκων και των εργαζομένων όσο και των χιλιάδων επισκεπτών του νησιού.
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (pic)
- Γάζα: Νεκρός ανώτατος διοικητής της Χαμάς σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
- Στόλισαν… αυτοκίνητα και έγιναν viral στο Ηράκλειο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον Μύρο (Χιλετζάκη;) «που έχει πάρει πεντεκοσάρι στην πάρτη του» αναφέρεται ο Φραπές σε συνομιλία
- H Τέιτ ΜακΡέι μιλά για τις φυλλάδες που «κρεμούν στα μανταλάκια» τις τολμηρές τραγουδίστριες
- Τεχνητή νοημοσύνη: Τώρα που αντικαθιστά τους εργαζόμενους, μάλλον θα πρέπει να πληρώσει και φόρους
- LIVE: Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet
- LIVE: Τσέλσι – Έβερτον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442