Καταγγελία εις βάρος του Μπεν Γιεντέρ για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Βαριές κατηγορίες εις βάρος του Γουισάμ Μπεν Γιεντέρ καθώς δύο γυναίκες κατήγγειλαν πως έπεσαν θύμα βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης από τον Γάλλο διεθνή.
Μπλεξίματα με τις αρχές της Γαλλίας θα έχει ο επιθετικός της Μονακό, Γουισαμ Μπεν Γιεντέρ μετά την καταγγελία δύο γυναικών, 19 και 20 ετών για βιασμό και σεξουαλική επίθεση από τον 32χρονο διεθνή, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας.
Το συμβάν αναφέρεται πως έλαβε χώρα μέσα στην εβδομάδα κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου, με τις δύο γυναίκες να το καταγγέλουν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα του Καν σουρ Μερ.
Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός της Μονακό και ο αδερφός του κλήθηκαν στο τμήμα για κατάθεση ως ύποπτοι, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν συνελήφθη μέχρι στιγμής.
Ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία Νίκαιας, η οποία θα εξετάσει τα γεγονότα και θα αποφασίσει για την τύχη των δύο ανδρών.
🚨 Wissam Ben Yedder is under investigation for sexual assault and rape.
Two women accuse the Monaco player and his little brother of imposing sexual acts on them earlier this week. 👀
(Source: @franceinfo) pic.twitter.com/igqK6Y0cJv
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) July 13, 2023
- «Την έκανα follow, μπορείτε να κοιμηθείτε»: Τίτλοι τέλους στην κόντρα Μαίρη Συνατσάκη- Κατερίνα Καινούργιου
- Hellenic Train: Ακυρώνονται δρομολόγια του Οδοντωτού λόγω πτώσης δέντρων
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ έδωσαν τελεσίγραφο σε Ουκρανία και Ρωσία να τερματίσουν τον πόλεμο μέχρι τον Ιούνιο
- Νέα διάκριση για Μουζακίτη και Καρέτσα: Στους κορυφαίους νέους παίκτες σύμφωνα με το CIES (pics)
- Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να ευθύνεται για την έκρηξη – Χωρίς έλεγχο για 12 χρόνια οι σωληνώσεις
- Φάμελλος: Ρουσφέτια, υποκλοπές και σκάνδαλα διαβρώνουν την εμπιστοσύνη προς την πολιτική και τους θεσμούς
