Κόρτνεΐ Καρντάσιαν: Οι διακοπές στη Χαβάη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Η γνωστή παρουσιάστρια βιώνει μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της.
Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη περιμένοντας το τέταρτο παιδί της επέλεξε να κάνει τις διακοπές της στη Χαβάη .
Η διάσημη τηλεπερσόνα, η οποία διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, ανυπομονεί να γίνει ξανά μαμά και μοιράζεται φωτογραφίες με τους εκατομμύρια followers της.
Τις τελευταίες ώρες έχει κάνει δύο αναρτήσεις, με τις φωτογραφίες που κερδίζουν το περισσότερο ενδιαφέρον να είναι εκείνες στις οποίες ποζάρει με μαγιό και φουσκωμένη κοιλιά.
Oι στιγμές χαλάρωσης
Στο πρώτο post από τη Χαβάη, τη βλέπουμε να φοράει ένα ροζ ολόσωμο φόρεμα, ενώ στο δεύτερο υπάρχει μία συλλογή φωτογραφιών, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων είναι από εξορμήσεις της στην θάλασσα και τρεις διαφορετικές εμφανίσεις της με μαγιό.
- Αμερικανικό μπλόκο σε δύο ρωσικά τάνκερ που κατευθύνονται στην Κούβα
- Διπλός πονοκέφαλος της ΚΕΔ με το VAR
- Η κυβέρνηση Τραμπ μήνυσε το Χάρβαρντ – «Δεν προστατεύει τους Εβραίους και Ισραηλινούς φοιτητές»
- Έρχεται ψηφιακός έλεγχος για τα επιδόματα – Οι αλλαγές του νέου συστήματος
- ΤτΕ: Χτύπησαν τα πρώτα καμπανάκια – Κατεβάζει την ανάπτυξη στο 1,9%
- Η Σοφία Κόπολα μας δίνει μια κινηματογραφική δόση από Μαρκ Τζέικομπς



