
Ελένη Πετρουλάκη: Στην αποφοίτηση της πανέμορφης κόρης της Άννας Μαρίας
Η γυμνάστρια περήφανη μητέρα 4 κοριτσιών.
Η Άννα Μαρία Ίβιτς ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα τον στίβο από τα πέντε της έτη. Πέρυσι διακρίθηκε στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα Στίβου, στην Καέν της Γαλλίας όπου αγωνίστηκε στον τελικό των 400 μέτρων, κατακτώντας την έκτη θέση με χρόνο 57,83.
Η ανάρτηση της περήφανης μητέρας για την αποφοίτηση
Η Ελένη Πετρουλάκη έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την πανέμορφη κόρη της. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ελένη Πετρουλάκη η Άννα Μαρία επέλεξε να φορέσει το φόρεμα που είχε βάλει η μητέρα της στη βάφτισή της.
«Από την χθεσινή βραδιά! Μια μέρα πριν την αποφοίτηση της μεγάλης μου κόρης. Συγκινητικές στιγμές. Με όλα τα παιδιά , τους γονείς και αναρωτιέμαι. Πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια! Κυλάνε σαν «νερό»! Φαντάσου ότι επέλεξε να φορέσει το ίδιο φόρεμα που φόρεσα εγώ στην δική της βάφτιση» έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη στη λεζάντα.
.
- Ο Τζέιμι Ντίμον της JPMorgan προσπαθεί να γίνει «πολύ μεγάλος για να αποτύχει»
- Oπως πήγαν… έφυγαν
- Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη ανασύρθηκε νεκρή κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς στο διαμέρισμά της
- Μικτά πρόσημα στη Wall Street σε αναμονή της λήξης του τελεσιγράφου Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος απειλεί να «εξαφανίσει» τα μισά εταιρικά κέρδη
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις μεγάλες νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού




