Πάφος: 28χρονος κατήγγειλε ότι τον απήγαγαν και τον ξυλοφόρτωσαν
Τη διερεύνηση του περιστατικού έχει αναλάβει το ΤΑΕ Πάφου
Μία περίεργη υπόθεση απαγωγής ερευνά το ΤΑΕ Πάφου μετά από καταγγελία 28χρονου. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη την περασμένη Δευτέρα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφο, με φερόμενο ως θύμα έναν 28χρονο Ελληνοκύπριο.
Ο 28χρονος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το sigmalive.com, φέρεται να κατήγγειλε ότι τέσσερα άτομα τον απήγαγαν βάζοντάς τον στο αμάξι τους.
Στη συνέχεια τoν οδήγησαν σε απόμερη περιοχή της Επαρχίας όπου και τον ξυλοφόρτωσαν, ενώ ο Γολγοθάς του δεν τελείωσε εκεί.
Αφού λοιπόν τον μετέφεραν σε ένα άλλο μέρος όπου και τον ξυλοφόρτωσαν εκ νέου, στο τέλος τον οδήγησαν πίσω στο σπίτι του και τον εγκατέλειψαν.
Τη διερεύνηση του περιστατικού έχει αναλάβει το ΤΑΕ Πάφου, ενώ οι Αρχές έχουν εκδώσει τέσσερα εντάλματα και αναζητούν τους υπόπτους που ενδεχομένως να εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση.
- Ιράν: Ο Τραμπ στέλνει στον Κόλπο το αεροπλανοφόρο από την Καραϊβική – Τι λένε τα αμερικανικά ΜΜΕ
- Γεώργιος Παπανδρέου: Το τσουβάλι και η στρούγκα
- Αριστείδης Μανωλάκος: Πέθανε ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ
- Αθώος, ευγενικός, γεμάτος φως: Η πρώτη σύζυγος του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ «έσπασε» τη σιωπή της για τον θάνατό του
- Φως στο Τούνελ: Ερευνώντας υποθέσεις που σοκάρουν
- Αυτό είναι το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League




