Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Δημήτρης Κομητούδης (pic)
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή Έλληνα πασαδόρο, Δημήτρη Κομητούδη.
O Δημήτρης Κομητούδης θα συνεχίσει να φοράει τα «ερυθρόλευκα» και την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Έλληνας πασαδόρος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τμήμα βόλεϊ ανδρών για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κομητούδη. Ο διεθνής πασαδόρος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.
Η δήλωση του Δημήτρη Κομητούδη στο olympiacossfp.gr: «Έχοντας ζήσει μια φοβερά επιτυχημένη χρονιά πέρυσι με τον σύλλογο, είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και του χρόνου στην ομάδα, σε συνεργασία με το σταφ και τους συμπαίκτες μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της».
?⚪ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κομητούδη.
?️?➡️ https://t.co/XqVnMGmplG
⠀#osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #Volleyball #VolleyballMen pic.twitter.com/myyeHiDEB8— Olympiacos Piraeus (@OlympiacosSFP) July 11, 2023
- Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: «Η Σούβλα του Άρχοντα» και οι 323 εργαζόμενοι στο ψητοπωλείο – φάντασμα
- Iνστιτούτο ΕΝΑ: Τα βασικά οικονομικά μεγέθη σε δύο κομβικές περιόδους – Κυβέρνηση Τσίπρα vs κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Πολλά πλοία, αεροπλάνα και στρατιώτες – Έτσι θα έμοιαζε η μάχη για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Euroleague: «Τελικός» τετράδας για τη Ρεάλ στη Μαδρίτη – Τελευταίες ελπίδες για Ντουμπάι, Μακάμπι, Μιλάνο
- Γενετικές αναλύσεις αποκαλύπτουν τον αρχαιότερο γνωστό σκύλο
- Αγκαλιά αλληλεγγύης από τον Δήμο Ήλιδας στο πρόβλημα στέγασης ηλικιωμένων



