Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση της Χάποελ Ιερουσαλήμ στον Μπολομπόι (pic)

Πρόταση της Χάποελ Ιερουσαλήμ στον Μπολομπόι (pic)

Κοντά στον νέο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται ο Τζοέλ Μπολομπόι, ο οποίος ετοιμάζεται να πει το ναι και να γίνει συμπαίκτης του Ντέρικ Γουίλιαμς στο Ισραήλ και την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο μέχρι πρότινος center του Ολυμπιακού, Τζοέλ Μπολομπόι έχει πρόταση την οποία σκέφτεται σοβαρά, σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο, από την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Αμερικανός αφήνει την Ευρωλίγκα μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο κορυφαίο επίπεδο, με τις φανέλες του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αν επιβεβαιωθεί η μετακίνηση του στην Χάποελ, ο Μπολομπόι θα βρει εκεί, τον μέχρι πριν από λίγο καιρό αντίπαλο του στον Παναθηναϊκό, Ντέρικ Γούιλιαμς, ο οποίος φαίνεται πως έχει συμφωνήσει επίσης με την ομάδα του Αλεξάντερ Τζίκιτς.

Στον Ολυμπιακό έμεινε έναν χρόνο, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας, το Κύπελλο Ελλάδας και το Σούπερ Καπ, ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό της Ευρωλίγκας.

Την περσινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα μέτρησε συνολικά 5.6 πόντους, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 3.8 πόντους και 3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024