Αδιανόητος καβγάς σε πτήση – Έκαναν το αεροπλάνο ρινγκ για μία θέση
Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια.
Εικόνες χάους επικράτησαν σε μία πτήση από τη Μάλτα με προορισμό το Λονδίνο, καθώς δύο επιβάτες ήρθαν στα χέρια για μία θέση στο παράθυρο.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, η οποία επικαλείται έναν αυτόπτη μάρτυρα ο καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε έναν Βρετανό και έναν Αμερικανό καθώς διαφωνούσαν για τις θέσεις και οι οποίοι μετέτρεψαν το αεροπλάνο σε ρινγκ.
«Ο Βρετανός δεν άφησε τον Αμερικανό να περάσει για να φτάσει στο κάθισμά του στο παράθυρο. Στη συνέχεια αντάλλαξαν μερικές κουβέντες και βρισιές προτού ξεσπάσει η συμπλοκή», είπε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.
Στο βίντεο ακούγονται οι δύο άνδρες να ανταλλάσσουν «βαριές» κουβέντες προτού πιαστούν στα χέρια, την ώρα που οι υπόλοιποι επιβάτες προσπαθούν να τους ηρεμήσουν και να τους χωρίσουν.
Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών ακούγονται λένε να σταματήσουν καθώς «δεν θα φτάσουν ποτέ σπίτι».
Τελικά, με την επέμβαση των ψυχραιμότερων οι δύο άνδρες χωρίστηκαν, ενώ στο βίντεο διακρίνεται και ένας αεροσυνοδός να τους πλησιάζει προκειμένου να τους χωρίσει.
Μάλιστα εξαιτίας του ανούσιου αυτού καβγά η πτήση είχε δύο ώρες καθυστέρηση με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή των υπολοίπων επιβατών.
Δείτε το βίντεο
- Οι «Enhanced Games» προκαλούν νέο σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό!
- Πηγές ΠΑΣΟΚ: Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο «Φραπές» επικαλούμενος «το δικαίωμα της σιωπής»
- Καλάμπρια: «Στόχος μου να κατακτήσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
- Inflammaging: Η σιωπηλή διαδικασία που «κλέβει» την νέοτητά μας
- Στρασβούργο: Ο 11χρονος από την Ουκρανία που έκανε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να λυγίσει
- Ο φυσικός τρόπος να νιώσεις 10 χρόνια νεότερος





