
Dua Lipa: Από τη Σίφνο στην Αθήνα – Οι φωτογραφίες με φόντο την Ακρόπολη
H διάσημη ποπ σταρ δείχνει να απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας μας
Ξετρελαμένη με την Ελλάδα είναι η Dua Lipa, η οποία βρέθηκε στη χώρα μας για διακοπές και δεν σταμάτησε να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες.
H διάσημη ποπ σταρ βρέθηκε στη Σίφνο μαζί με τον αγαπημένο της, Ρομέν Γαβρά, και στη συνέχεια στην Αθήνα για να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής. Δεν έχασε όμως την ευκαιρία και, εκμεταλλευόμενη την καθυστέρηση της πτήσης της, επισκέφθηκε τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Με ένα casual outfit και χαλαρή διάθεση η τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, με φόντο τον Παρθενώνα και μοιράστηκε τα στιγμιότυπα με τους 88,4 εκατομμύρια ακολούθους της, που έσπευσαν να της κάνουν like.
«delayed flight = tourist mode», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε
Οι διακοπές στη Σίφνο
Η Dua Lipa «ψήφισε» Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Ιουλίου, η σούπερ σταρ που κάνει θραύση με τα τραγούδια της και στη χώρα μας, γνωστοποίησε στους θαυμαστές της ότι βρίσκεται στη Σίφνο μαζί με τον σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς, για του Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.
Η ίδια επέλεξε να κάνει σανίδα SUP στα βαθυγάλανα νερά, να περπατήσει χέρι χέρι με τον σύντροφό της στα γραφικά σοκάκια του νησιού και να απολαύσει τις ελληνικές νοστιμιές.
- Live η ομιλία του Βασίλη Κικίλια στο 16ο συνέδριο της ΝΔ
- Ο επίδοξος… διάδοχος του Κιρ Στάρμερ τρομάζει τις αγορές
- Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την ανοιχτή προπόνηση και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Κυριακής
- Ποντένσε και Εσε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Μεταβίβαση ακινήτων σε… επτά μήνες – Ο Γολγοθάς της γραφειοκρατίας
- «The Match» – Ο Μαραντόνα, ο μύθος και η πολιτική πίσω από τον αγώνα Αργεντινή-Αγγλία του 1986





