Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άμπερ Χερντ: «Σταματήστε πια να με λιθοβολείτε - Είμαι ηθοποιός»

Άμπερ Χερντ: «Σταματήστε πια να με λιθοβολείτε – Είμαι ηθοποιός»

«Δεν θα παρατήσω την καριέρα μου», ξεκαθαρίζει η ηθοποιός.

Η δίκη της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ μονοπώλησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον ενώ κατά τη διάρκειά της βγήκαν στη φόρα ακόμα και οι πιο άγνωστες πτυχές της ιδιωτικής ζωής των δύο ηθοποιών.

Η Χερντ είχε κατηγορήσει τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία γεγονός που δεν πιστοποιήθηκε από τα στοιχεία και τις καταθέσεις.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του ηθοποιού, σημειώνοντας ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε στο άρθρο της Washington Post. Παράλληλα, του επιδίκασε αποζημίωση 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης, ο σταρ του Χόλυγουντ παρουσίαζε την Άμπερ Χερντ ως μια ασταθή γυναίκα που τον κακοποίησε και τον εξευτέλισε. Υποστήριξε ότι είχε συχνά μια «σαρκαστική, ταπεινωτική, επιθετική, βίαιη, τοξική στάση» και περιστασιακά κατέφευγε στη βία.

Όταν η απόφαση του δικαστηρίου ανακοινώθηκε και ήταν υπέρ του Ντεπ, πολλοί χαρακτήρισαν την Χερντ ως την «κακιά» στο γάμο τους.

Η ίδια αρνήθηκε να απαντήσει τότε, απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και μετακόμισε στην Ισπανία για να μεγαλώσει απερίσπαστη την 18 μηνών κόρη της. Σταδιακά επέστρεψε και στην υποκριτική.

Τώρα, με αφορμή τη νέα της ταινία, με τίτλο «In The Fine», η Άμπερ Χερντ μίλησε τόσο για το νέο της ρόλο όσο και για όσα ειπώθηκαν γι’ αυτήν μετά την δίκη με τον Τζόνι Ντέπ.

Η ταινία διαδραματίζεται το 1988, όπου υποδύεται μια Αμερικανίδα ψυχίατρο, η οποία είναι αποφασισμένη να λύσει την υπόθεση ενός αγοριού από την Κολομβία που κατηγορείται από τους κατοίκους μιας κοινότητας ότι είναι ο διάβολος.

Το τρέιλερ της ταινίας

«Έχω τον έλεγχο των περισσότερων από όσα βγαίνουν από το στόμα μου. Αυτό που δεν ελέγχω είναι το πώς η υπερηφάνεια μου γι’ αυτό το έργο και όλα όσα έχουμε βάλει σε αυτή την ταινία μπορεί να περιβάλλεται από αποσπάσματα άλλων πραγμάτων», δήλωσε η Άμπερ Χερντ στο Deadline.

Ερωτώμενη για το πόσο δύσκολο ήταν να αντιμετωπίσει την κριτική εναντίον της μετά τις αποκαλύψεις στη δίκη, απάντησε: «Είναι κάτι που έπρεπε να μάθω. Το γεγονός ότι δεν ελέγχω τις ιστορίες που δημιουργούν οι άλλοι γύρω μου. Αυτό είναι που μάλλον θα εκτιμήσω ως ευλογία στην πορεία».

Στη συνέχεια, ξέσπασε, λέγοντας: «Σταματήστε πια να με λιθοβολείτε. Είμαι ηθοποιός. Είμαι εδώ για να υποστηρίξω μια ταινία. Και αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο μπορεί να μου γίνει μήνυση» και αναφέρθηκε στα «επιτεύγματά» της στην υποκριτική, διαβεβαιώνοντας ότι έχει «δεκαετίες στη βιομηχανία».

«Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η δικαστική περιπέτεια να επηρεάσει την καριέρα μου ή να με σταματήσει από τη δουλειά που λατρεύω», τόνισε η ηθοποιός.

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024