Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίκη Ντεπ: Ψυχίατρος αποδόμησε το αφήγημα για το… «κομμένο δάχτυλο» - Το νύχι του έμεινε άθικτο

Δίκη Ντεπ: Ψυχίατρος αποδόμησε το αφήγημα για το… «κομμένο δάχτυλο» – Το νύχι του έμεινε άθικτο

Γιατί ψυχίατρος αποδομεί το αφήγημα του Ντεπ για το κομμένο

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, ενώ χτες έγινε γνωστό πως αναμένεται να καταθέσει και το διάσημο σούπερ μοντελ των 90s, Κείτ Μος.

Χτες μάλιστα η πλευρά της Χερντ κάλεσε μεταξύ άλλων ως μάρτυρες τον χειρουργό Ρίτσαρντ Μουρ και τον ψυχίατρο Ντέιβιντ Σπίγκελ. Ο πρώτος μάλιστα αμφισβήτησε το ότι ο ηθοποιός έκοψε το δάχτυλό του.

Σύμφωνα με τον Μουρ, ο Ντεπ δεν θα μπορούσε να έχει χάσει την άκρη του δαχτύλου του κατά τη διάρκεια καβγά, με τον τρόπο που περιέγραψε.

Το περιστατικό με το μπουκάλι

Ο 58χρονος ηθοποιός έχει καταθέσει πως ο εν λόγω τραυματισμός συνέβη τον Μάρτιο του 2015, όταν πάνω σε καβγά η Χερντ του πέταξε ένα μπουκάλι βότκα το οποίο έσπασε.

Η πρώην σύζυγός του έχει πει ότι ποτέ δεν είδε πώς ακριβώς συνέβη ο τραυματισμός, αλλά ότι έγινε μια νύχτα που ο έξαλλος και μεθυσμένος Ντεπ της επιτέθηκε σεξουαλικά με ένα μπουκάλι ποτού.

Όπως γράφει ο Guardian, ο χειρουργός Ρίτσαρντ Μουρ κατέθεσε ότι η περιγραφή του Ντεπ είναι απίθανη, σε μεγάλο βαθμό επειδή το νύχι του παρέμεινε άθικτο. Ο γιατρός, που δεν είχε εξετάσει τον ηθοποιό όταν τραυματίστηκε, είπε ότι το νύχι ήταν εκτεθειμένο- με τη θέση που είχε το χέρι με βάση τις περιγραφές του Ντεπ- και έτσι θα είχε καταστραφεί.

Ο ηθοποιός έχει δώσει διαφορετικές περιγραφές του τραυματισμού, καθώς κατά καιρούς έχει πει έχει πει ότι τον προκάλεσε ο ίδιος, ότι έπιασε το δάχτυλο σε πόρτα ή ότι είχε πει ψέματα για να προστατεύσει την Χερντ.

Η κατάθεση του ψυχίατρου

Στη συνέχεια οι συνήγοροι της ηθοποιού κάλεσαν τον ψυχίατρο Ντέιβιντ Σπίγκελ για να καταθέσει. Ο συγκεκριμένος σημείωσε ότι ο Ντεπ επεδείκνυε συμπεριφορές που συνάδουν με κάποιον που κάνει χρήση ουσιών αλλά και που διαπράττει βία σε βάρος συντρόφου.

Επίσης, σχολίασε ότι η «ταχύτητα επεξεργασίας» του Ντεπ ήταν αργή και σημείωσε ότι του έλεγαν ατάκες από το ακουστικό σε γυρίσματα ταινιών. «Δεν πιστεύω ότι είναι σύνηθες για ηθοποιούς να τους λένε ολόκληρο το σενάριο από ακουστικό», είπε ο Σπίγκελ.

Ακόμη, ανέφερε ότι ο Ντεπ δεν είχε καταφέρει να θυμηθεί τρεις λέξεις όταν του ζητήθηκε να τις επαναλάβει έπειτα από πέντε λεπτά.

Η αδυναμία του ηθοποιού να θυμηθεί τις λέξεις ήταν «ασυνήθιστη» για ένα άτομο αυτής της ηλικίας και δείχνει ότι η χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ έχει επηρεάσει τη λειτουργία της μνήμης, είπε ο ψυχίατρος.

Ο δικαστής αναμένεται να αποφασίσει σήμερα αν θα επιτρέψει στον Ντεπ να καλέσει κι άλλους μάρτυρες. Η Κέιτ Μος, που είχε σχέση με τον ηθοποιό τη δεκαετία του ‘90, μπορεί να καταθέσει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024