Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ο Τζόνι Ντεπ δεν κοιτάζει ποτέ την Άμπερ Χερντ στη δίκη

Γιατί ο Τζόνι Ντεπ δεν κοιτάζει ποτέ την Άμπερ Χερντ στη δίκη

Από την έναρξη της διαδικασίας ο Τζόνι Ντεπ δεν έχει κοιτάξει ούτε μια φορά την πρώην σύζυγό του

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ταραχώδη γάμο του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που τέθηκαν  αυτή την εβδομάδα στην Άμπερ Χερντ από τη δικηγόρο του Ντεπ, Καμίλ Βασκιέζ, η μία αφορούσε τη στάση της στο δικαστήριο, αλλά και την οπτική επαφή που αποφεύγει να έχει μαζί της ο πρώην σύζυγός της.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη δίκη, η οποία μεταδίδεται σε live streaming, θα έχουν παρατηρήσει πως ενώ η Άμπερ Χερντ έχει κοιτάξει πολλές φορές τον ηθοποιό μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, εκείνος αποφεύγει με κάθε τρόπο να το κάνει.

«Ο κύριος Ντεπ δεν σας έχει κοιτάξει ούτε μία φορά κατά τη διάρκεια της δίκης, σωστά;», ρώτησε η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ την ηθοποιό, με εκείνη να απαντά: «Όχι, από όσο έχω προσέξει, δεν το έχει κάνει».

Ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε ότι τον έχει κοιτάξει πολλές φορές. Κι ενώ όλοι θεωρούν ότι ο λόγος είναι απλώς η άρνηση του ηθοποιού να δεχτεί τις κατηγορίες που του αποδίδει η πρώην σύζυγός του, η δικηγόρος του αποκάλυψε πως στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία υπόσχεση που έχει δώσει ο Ντεπ εδώ και πολύ καιρό.

«Ξέρετε γιατί ακριβώς ο κύριος Ντεπ δεν σας ανταποδίδει το βλέμμα του;», ρώτησε στη συνέχεια η δικηγόρος με την ηθοποιό να απαντά: «Ξέρω».

Κι ενώ όλοι αναρωτιούνταν τι εννοούν με τα λεγόμενά τους οι δύο γυναίκες, η δικηγόρος ανέφερε: «Είχε υποσχεθεί ότι δεν θα δείτε ποτέ ξανά τα μάτια του. Είναι αλήθεια;». Η σιγουριά που έδειχνε μέχρι εκείνη τη στιγμή η Άμπερ Χερντ εξαφανίστηκε αμέσως, από το πρόσωπό της και τότε, απάντησε: «Δεν θυμάμαι αν το είπε όντως αυτό».

Για να αποδείξει ότι όσα υποστήριξε έχουν βάση, η δικηγόρος ζήτησε από το δικαστήριο να αναπαράγει ένα ηχητικό απόσπασμα από μία παλιότερη συνομιλία του ζευγαριού.

Ο διάλογος αυτός έγινε σε ένα ξενοδοχείο του Σαν Φρανσίσκο, το 2016, λίγο καιρό αφού η ηθοποιός είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Τζόνι Ντεπ. Ενώ η Άμπερ Χερντ του ζητά να την αγκαλιάσει για να του πει αντίο, εκείνος, ακούγεται να της λέει: «Δεν είμαι τίποτα για ‘σένα και ποτέ δεν θα είμαι κάτι για ‘σένα. Δεν πρόκειται να δεις τα μάτια μου ποτέ ξανά».

Η ίδια βέβαια, δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος και υποστήριξε πως ο Τζόνι Ντεπ «δεν «μπορεί» να την κοιτάξει, δεν έχει το κουράγιο μετά από όσα της έκανε».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024