Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόνι Ντεπ: «Τώρα μπορώ να σε χτυπάω ελεύθερα» - Το εμετικό αστείο στην Άμπερ Χερντ

Τζόνι Ντεπ: «Τώρα μπορώ να σε χτυπάω ελεύθερα» – Το εμετικό αστείο στην Άμπερ Χερντ

«Χωρίς να μπορεί κάποιος να κάνει κάτι για αυτό»

Με τις καταθέσεις ατόμων που μπορούν να πιστοποιήσουν τα λεγόμενα της Άμπερ Χερντ συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του.

Στο δικαστήριο, σήμερα, βρέθηκε φίλος του ζευγαριού, ο οποίος θυμήθηκε -σύμφωνα με τα λεγόμενα του- κάτι που του είχε πει ο Τζόνι Ντεπ τη μέρα του γάμου του με την Άμπερ Χερντ.

Το εμετικό αστείο

Ο συγγραφέας Ίο Τίλετ Ράιτ, ο οποίος κατέθεσε σήμερα ενώπιων των δικαστών είναι φίλος της Άμπερ Χερντ όμως μετά το γάμο της με τον Τζόνι Ντεπ έγινε και καλός φίλος του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, ο Ίο Τίλετ Ράιτ κατέθεσε πως ο ίδιος δεν έχει γίνει μάρτυρας καμίας κακοποίησης ανάμεσα στο ζευγάρι, όμως περιέγραψε μία στιγμή από την ημέρα του γάμου τους.

«Περπατώντας από τον χώρο του μυστηρίου προς τα εκεί που γινόταν η δεξίωση, έδωσα τα συγχαρητήριά μου στον Τζόνι που κατάφεραν να παντρευτούν. Και τότε, εκείνος αστειεύτηκε και μου είπε: ‘Είμαστε επιτέλους παντρεμένοι, τώρα μπορώ ελεύθερα να της ρίξω μια γροθιά στο πρόσωπο, χωρίς να μπορεί κάποιος να κάνει κάτι για αυτό’» περιέγραψε ο Ίο Τίλετ Ράιτ.

Φοβόταν ότι τον απατούσε

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο Τζόνι Ντεπ του μίλησε πολλές φορές για το πόσο ερωτευμένος ένιωθε με τη Χερντ, όμως είχε φόβους ότι τον απατάει.

«Προσπαθούσα να τον καθησυχάσω και του έλεγα πως αν η Άμπερ είχε παράλληλη σχέση, θα ήμουν από τα ελάχιστα άτομα που θα το έλεγε. Δεν κρύβω μυστικά, ούτε μου αρέσει να λέω ψέματα, οπότε του ανέφερα πως αν μάθω κάτι, θα του το πω για να πάρει την απόφασή του», εξήγησε ο συγγραφέας, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος θεωρούσε ότι η Χερντ είναι «υπερβολικά ερωτευμένη με τον Τζόνι».

Αν και προσπάθησε πολλές φορές να εξαφανίσει τις αμφιβολίες και των δύο για τη σχέση τους, δεν τα κατάφερε. «Τους έλεγα πως είναι λογικό να ανησυχεί ο ένας για τον άλλο, γιατί είναι και οι δύο sex symbols. Έπρεπε να αποδεχτούν ότι είναι πραγματικά ερωτευμένοι και αγαπιούνται».

Η «σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ»

Κατά τη διάρκεια της δικής του κατάθεσης στο παρελθόν, ο Τζόνι Ντεπ είχε δηλώσει πολλές φορές πως στο παρελθόν, είχε μία «σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ», για την οποία πλέον, μετανιώνει.

Είχε δηλώσει επίσης, πως «ντρέπεται» για πολλά από τα μηνύματα που είχε στείλει και για τις λέξεις που χρησιμοποιούσε, όμως ποτέ δεν θα έφτανε σε σημείο να ασκήσει βία εναντίον κάποιας γυναίκας.

«Δεν έχω φτάσει ποτέ στο σημείο να χτυπήσω την κυρία Χερντ, όπως και καμία άλλη γυναίκα» είχε πει χαρακτηριστικά.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024