Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σήμερα η πιο σημαντική ημέρα της δίκης για τον Τζόνι Ντεπ – Ξεκίνησαν οι σοκαρίστηκες αποκαλύψεις

Σήμερα η πιο σημαντική ημέρα της δίκης για τον Τζόνι Ντεπ – Ξεκίνησαν οι σοκαρίστηκες αποκαλύψεις

Θα αντιμετωπίσει τις δικηγόρους της.... Άμπερ Χερντ.

Να καθίσει στο εδώλιο αναμένεται από στιγμή σε στιγμή ο Τζόνι Ντεπ σε μια καταιγιστική κορύφωση της αγωγής δυσφήμισης ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων στην πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Μπαίνοντας στη μαραθώνια έβδομη και τελευταία εβδομάδα της δίκης, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» – ο οποίος ανέβηκε τελευταία φορά στο εδώλιο πριν από δύο εβδομάδες – αναμένεται να κληθεί ξανά και να υποβληθεί σε αντεξέταση ως μάρτυρας αντίκρουσης από την ομάδα των δικηγόρων της Χερντ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, υπάρχουν βέβαια αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με το ποια ημέρα θα καταθέσει ο 58χρονος ηθοποιός, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι θα γίνει σήμερα.

Η ίδια η Άμπερ Χερντ ανέβηκε στο εδώλιο την περασμένη εβδομάδα για να ανακριθεί από τη δικηγόρο του Ντεπ, η οποία σύμφωνα με τα αμερικάνικα media έκλεψε την παράσταση με τις σκληρές ερωτήσεις της.

Ο Ντεπ αναμένεται να είναι ο τρίτος μάρτυρας που θα μιλήσει σήμερα, μετά από έναν εμπειρογνώμονα ανατομίας και έναν άλλο εμπειρογνώμονα.

Οι τελικές αγορεύσεις της δίκης θα ακουστούν την Παρασκευή, μετά από επτά εβδομάδες καταγγελιών μεταξύ των δύο ηθοποιών για κατάχρηση ναρκωτικών, ενδοοικογενειακή βία, σεξουαλική κακοποίηση και απειλές.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024