Νικηφόρα πρεμιέρα στο γρασίδι για τη Σάκκαρη (2-0)
Η Ελληνίδα τενίστρια στον πρώτο της αγώνα στο γρασίδι για τη φετινή σεζόν, επικράτησε με 2-0 σετ της Σιγιού Γουάνγκ (6-2, 7-6 [6]) και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά που γίνεται στο Νότιγχαμ.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την περιπέτειά της στη σεζόν του γρασιδιού η Μαρία Σάκκαρη.
Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ της Κινέζας Σιγιού Γουάνγκ (6-2, 7-6 [6]) και προκρίθηκε στους «16» του 250αρι τουρνουά που πραγματοποιείται στο Νότιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Αλίζ Κορνέ – Κέιτ Σουάν.
Top stuff from the top seed 🔝@mariasakkari toughs it out in the second set to advance in Nottingham!#RothesayOpen pic.twitter.com/q2g7GAXksB
— wta (@WTA) June 12, 2023
Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και με μπρέικ στο 6ο γκέιμ προηγήθηκε με 4-2. Στη συνέχεια έφτασε στο 5-2 και με νέο μπρέικ έκανε το 6-2 και το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο σετ η Κινέζα αντέδρασε. Εκανε μπρέικ στο πρώτο γκέιμ και λίγο αργότερα έφτασε στο 2-0.
Η Μαρία απάντησε στο 4ο γκέιμ και ισοφάρισε σε 2-2, με τις δύο τενίστριες στη συνέχεια να κρατούν τα σερβίς τους και το σετ να οδηγείται στο τάι μπρέικ. Εκεί η Σάκκαρη αποδείχθηκε ψυχραιμότερη και με 8-6 έφτασε στο 2-0 και την πρόκριση στους «16».
Ça passe pour Sakkari 🇬🇷 tête de série numéro 1 du côté de Nottingham 🇬🇧.
✅ Victoire 6-2 7-6 vs. Wang.
🔜 Swan ou Cornet.#tennis #RothesayOpen #WTA pic.twitter.com/CUjWo67toW— Tennis Plus (@TennisPlus__) June 12, 2023
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

