Οπαδοί της Γουέστ Χαμ πέταξαν αντικείμενα στον Μπιράγκι – Μάτωσε στο κεφάλι ο παίκτης της Φιορεντίνα (vid, pics)
Ο Κριστιάνο Μπιράγκι δέχθηκε αντικείμενα από τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ κατά τη διάρκεια του τελικού του Conference League με αποτέλεσμα να ματώσει στο κεφάλι.
Προσωρινή διακοπή στον τελικό του Conference League, καθώς κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Κριστιάνο Μπιράγκι δέχθηκε «βροχή» από αντικείμενα από οπαδούς της Γουέστ Χαμ.
Συγκεκριμένα στο 33ο λεπτό, ο παίκτης της Φιορεντίνα πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ για την ομάδα του στο πέταλο που είναι συγκεντρωμένοι πολλοί οπαδοί των «σφυριών» και εκείνη τη στιγμή δέχθηκε πολλά πλαστικά ποτήρια γεμάτα με πάγο, ένα εκ των οποίων τον πέτυχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού με αποτέλεσμα να ματώσει.
Ο τελικός διακόπηκε για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.
🔴 Cristiano Biraghi a été victime de jets de projectiles avant de tirer un corner, l’un des projectiles lui a ouvert le crâne ! #UECLfinal
(📸 @CanalplusFoot) pic.twitter.com/f6QXwhqxxG
— Instant Foot ⚽️ (@lnstantFoot) June 7, 2023
- Οι ΗΠΑ θα αφαιρέσουν τους δασμούς 25% για αγορές ρωσικού πετρελαίου από την Ινδία
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι το Μεξικό θα πάψει να προμηθεύει την Κούβα με πετρέλαιο
- Συμφωνία ΗΠΑ – Ινδίας για δασμούς – Η Ουάσιγκτον αντικαθιστά ως κυριότερος προμηθευτής τη Μόσχα
- Γαλλία: Το Κοινοβούλιο απέρριψε δύο προτάσεις μομφής κατά της κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι πέντε πυλώνες της αναθεώρησης
- ΠΑΣΟΚ: Ο ελληνικός λαός θα κάνει πράξη την πολιτική αλλαγή
