Πόπη Μαλλιωτάκη: «Στην παραλία δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες»
«Στο σώμα και βάζω κάτω 20άρες άμα λάχει...»
H Πόπη Μαλλιωτάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day αναφέρθηκε στην εμφάνισή της, αλλά και τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.
Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η Πόπη Μαλλιωτάκη είπε πως… «άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες».
«Δίνω σημασία στο σώμα και βάζω κάτω 20άρες άμα λάχει»
«Με κατηγορούν πως στις φωτογραφίες μου βάζω φίλτρα κι ότι έχω κάνει πλαστικές. Το σώμα μου είναι σαν έφηβης. Δεν μεγαλώνω ποτέ. Δεν τρώω, μόνο ένα γιαούρτι το βράδυ. Έχω κάνει πλαστική σε κοιλιά και στήθος. Μίκρυνα το στήθος μου ένα νούμερο. Στο πρόσωπο δεν έχω κάνει κάτι, αλλά άμα χρειαστεί, θα το κάνω. Είμαι υπέρ των πλαστικών» είπε αρχικά η Πόπη Μαλλιωτάκη.
«Στο Instagram δίνω σημασία στο σώμα και βάζω κάτω 20άρες άμα λάχει. Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες» είπε επίσης η Πόπη Μαλλιωτάκη.
Δείτε το βίντεο
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού (pic)
- Ο ανασχηματισμός στην Ουκρανία συνεχίζεται – Νέος υπουργός Άμυνας, ποιος παίρνει την θέση του Μπουντανόφ
- Φοιτητές: «Μας σπρώχνουν στα ιδιωτικά πανεπιστήμια» – Οι σύλλογοι αντιδρούν στις διαγραφές
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 82-87: Νίκη στο ΟΑΚΑ με «καυτό» δίδυμο οι «ερυθρόλευκοι»
- Η Gen Z έτρεξε να ακούσει το «Purple Rain» του Prince μετά το φινάλε του Stranger Things
- Λίβανος: Ο ΟΗΕ καταγγέλλει ισραηλινά πυρά εναντίον κυανόκρανων



