
Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια – Χειροπέδες σε 48χρονο αλλοδαπό
Ένα ακόμα άτομο συνέλαβαν σήμερα οι αρχές, σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια
Στην σύλληψη ενός ακόμα ατόμου προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης, στα Σεπόλια.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για ένα 48χρονο από το Μπαγκλαντές, που συνελήφθη σήμερα με σχετικό ένταλμα. Ο 48χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση.
Ο 48χρονος θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Υπενθυμίζεται ότι χθες συνελήφθησαν 7 άνδρες για την ίδια φρικτή υπόθεση. Ανάμεσά τους είναι ένας 48χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος του.
Πατέρας και γιος φέρεται να είχαν βιάσει την 12χρονη έναντι αμοιβής, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά μέχρι τώρα για το πώς είχαν έρθει σε επαφή με το κορίτσι και πόσες φορές είχαν συναντηθεί μαζί του.
Οι νέες συλλήψεις
Οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες είναι αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 47χρονος αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος φέρεται να διακινούσε και φωτογραφίες της ανήλικης, δύο Πακιστανοί 52 και 36 ετών και δύο από το Μπαγκλαντές 44 και 28 ετών.
Οι νέες συλλήψεις προέκυψαν μετά την τελευταία, έκτη κατά σειρά, συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης στις αρχές Απριλίου.
- «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Σε ποιους απευθύνεται
- Κάπες, πτυχώσεις, ελάχιστο γυμνό – Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν (μέχρι στιγμής) στο κόκκινο χαλί των Καννών
- Ο Λεβαντόφσκι είπε αντίο στην Μπαρτσελόνα (vid)
- Live η ομιλία του Νίκου Δένδια στο 16ο συνέδριο της ΝΔ
- Επιτόκια: Αύξηση εντός του 2026 δείχνουν τα στοιχήματα των επενδυτών – Πώς επηρεάζονται οι ελληνικές τράπεζες
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη «πνίγει» τη χώρα – Πότε θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα


