Δολοφονία οδηγού ταξί στο Χαϊδάρι: Στα χέρια της Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης
Οι Αρχές σημειώνουν ότι έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη από βίντεο ασφαλείας καταστήματος.
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο άνδρας που κατηγορείται ότι δολοφόνησε οδηγό ταξί τη νύχτα μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν από βίντεο ασφαλείας καταστήματος κοντά στο σημείο της δολοφονίας του ταξιτζή στο Χαϊδάρι.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης επιτέθηκε στον οδηγό ταξί τα ξημερώματα της Δευτέρας 22 Μαΐου και στη συνέχεια άρπαξε 60 ευρώ, τις εισπράξεις της ημέρας και τράπηκε σε φυγή.
Μετρούσε χρήματα
Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα κάμερα καταστήματος κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη να περπατά σε δρόμο του Χαϊδαρίου και να μετρά χρήματα.
Με βάση ό,τι έχει γίνει γνωστό πρόκειται για ομογενή, παλιό γνώριμο της Αστυνομίας, ενώ συνελήφθη σε διαμέρισμα των δυτικών προαστίων.
- Βεζένκοφ: «Επιλογή του προπονητή ο Μόρις»
- Από τον Ψαλιδοχέρη στο Love Actually: Το Park Your Cinema «βάζει» τα Χριστούγεννα στη μεγάλη οθόνη
- Αυξάνεται το λαθρεμπόριο άγριας ζωής – Ρεκόρ στις κατασχέσεις ζώων και φυτών
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 90χρονος που έθαψε ζωντανό σκυλί
- Η γη της ελιάς: Επιστρέφει απόψε με διπλό επεισόδιο
- Αγγελική Λαΐου: Οι αιτίες και οι τρόποι πλουτισμού στο Βυζάντιο των Παλαιολόγων


