Ο αρχηγός της Λούτον κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο (vid)
Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ κατέρρευσε στον τελικό των playoffs της Championship με την Κόβεντρι κι έγινε αλλαγή.
Ο Τάουν Τομ Λόκιερ στον τελικό των playoffs στην Championship στο 8′ της αναμέτρησης της Λούτον με την Κόβεντρι κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας σοκ τόσο στον κόσμο, αλλά και στις δύο ομάδες.
Αμέσως μπήκαν μέσα τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο διαιτητής απομάκρυνε τους ποδοσφαιριστές της Λούτον και της Κόβεντρι.
Ο Λόκιερ μεταφέρθηκε με το φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου κι έγινε αλλαγή στο 12′. Το ματς συνεχίστηκε κανονικά, ενώ τα αγγλικά ΜΜΕ στις πρώτες πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει, αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του ο παίκτης.
Δείτε το βίντεο:
- Αλόνσο: δύσκολη εκκίνηση, όχι χαμένα όνειρα
- Βουδαπέστη: Πυρκαγιά σε προάστιο αφήνει πίσω της τουλάχιστον 3 νεκρούς και 22 τραυματίες
- ΕΜΣΤ: Έκθεση – αφιέρωμα στον πρωτοπόρο Έλληνα κεραμίστα Πάνο Βαλσαμάκη
- Τραγωδία στις γαλλικές Άλπεις – Τρεις σκιέρ σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Σωρεία κακουργημάτων απήγγειλε ο εισαγγελέας για το κύκλωμα απάτης σε βάρος του Δημοσίου μέσω διαδοχικών ΑΦΜ
- Πάτρα: Δασκάλα χαστούκισε 8χρονο που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού γιατί… «έκανε θόρυβο»


