Πρωτοφανείς σκηνές βίας σε αεροδρόμιο του Σικάγο – Δύο συλλήψεις
Άγνωστη παραμένει ακόμη η αιτία της συμπλοκής
Σοκάρει το βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με σκηνές πρωτοφανούς βίας στον χώρο παραλαβής αποσκευών του αεροδρομίου του Σικάγο.
Συγκεκριμένα βλέπουμε μία συμπλοκή περίπου 10 ατόμων, μεταξύ αυτών και γυναικών που φαίνονται να κυλιούνται στο πάτωμα, να τραβάνε η μία τα μαλλιά της άλλης και να ρίχνουν μπουνιές.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι μετά τον καβγά, ένας 18χρονος και μια 20χρονη κατηγορήθηκαν για σωματική βλάβη και συνελήφθησαν.
Sent in video of a brawl this morning at O’Hare International Airport.#Chicago pic.twitter.com/AiiLrobUk8
— 16th & 17th District Chicago Police Scanner (@CPD1617Scanner) May 23, 2023
Ο Christopher Hampton, 18 ετών, από το Μέιγουντ του Ιλινόις, και η Tembra Hicks, 20 ετών, από το Κάρολ Στριμ του Ιλινόις, κατηγορήθηκαν και οι δύο για ξυλοδαρμό σχετικά με το περιστατικό.
Δεν είναι σαφές τι ακριβώς προκάλεσε τα βίαια επεισόδια.
Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία του Σικάγο ανέφερε:«Μια λεκτική διαμάχη κατά την αποβίβαση κλιμακώθηκε όταν μια 24χρονη γυναίκα θύμα δέχθηκε γροθιές από δύο δράστες. Οι δράστες τέθηκαν υπό κράτηση και τους απαγγέλθηκαν οι ανάλογες κατηγορίες».
- Χαλάνδρι: «Λες και είμαστε αγροτικές φυλακές» – Νέες καταγγελίες για την καθηγήτρια που έσβηνε απουσίες σε μαθητές
- Άρης: Εκτός και με τον Βόλο ο Γαλανόπουλος
- Κρήτη: Τι λένε οι συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με εντολή του Ρώσου πρώην δήμαρχου
- Κατασκοπεία: Όσα αποκάλυψε στη μαραθώνια απολογία του ο σμήναρχος – Στο μικροσκόπιο δύο απόστρατοι αξιωματικοί
- Αντζελίνα Τζολί: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς πληγές»
- Εκτός σχολείου η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Χαλανδρίου που έβαζε μαθητές να σκάβουν για να «σβήσουν» απουσίες
