Aνανέωσε για ακόμη μια σεζόν με την Ντόρτμουντ ο Χούμελς
Τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα φορά για ακόμη μια σεζόν ο Ματς Χούμελς έπειτα από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Βεστφαλίας.
Για μια ακόμη σεζόν Ματς Χούμελς και Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα πορευτούν μαζί.
Ο πολύπειρος Γερμανός κεντρικός αμυντικός του οποίου το συμβόλαιο έληγε και τυπικά στο τέλος της φετινής σεζόν, θα παραμείνει στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Nα σημειωθεί ότι ο Χούμελς βρισκόταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις με την διοίκησης του συλλόγου και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια.
Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2014 με την εθνική Γερμανίας, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπάγερν Μονάχου από την οποία αποχώρησε το 2008 για να αγωνιστεί στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.
- Ντόρτμουντ – Μάιντζ 4-0: «Πάρτι» για τους Βεστφαλούς
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.02.2026]
- Πέρασε από το Βελιγράδι η Ρεάλ (77-73) – Διπλό για την Ντουμπάι στο Μιλάνο (96-78)
- Sing for Greece 2026: Κλείδωσε η 14άδα του τελικού – Αυτά τα κομμάτια προκρίθηκαν από τον Β’ Ημιτελικό
- Πίζα – Μίλαν 1-2: Μόντριτς σαν το παλιό καλό κρασί, «χτύπησε» στο 85′
- Πόσο εξαρτημένη είναι η Ευρώπη από την αμερικανική τεχνολογία

