Τότεναμ – Μπρέντφορντ 1-3: Νέα γκέλα για τα «σπιρούνια»
Η Μπρέντφορντ νίκησε με ανατροπή 3-1 την Τότεναμ και ψαλίδισε τις ελπίδες της για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ακόμη μία ήττα για την Τότεναμ που έχασε 1-3 με ανατροπή από την Μπρέμτφορντ και πολύ δύσκολα θα προλάβει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Έναν βαθμό περισσότερο έχουν τα «σπιρούνια» από την αντίπαλό τους, ωστόσο και οι δύο δεν έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους για την Ευρώπη αφού τους απομένει ένα ματς ενώ οι ομάδες που είναι από πάνω τους έχουν ματς λιγότερα.
Η Τότεναμ προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Κέιν, που έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League (από το 1992-93) που σκοράρει σε 25 διαφορετικά παιχνίδια σε μία σεζόν 38 αγωνιστικών.
Η Μπρέντφορντ όμως απάντησε με τα γκολ των Εμπεουμό (50′, 62′) και Γουίσα (88′) στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό.
Τότεναμ: Φόρστερ, Σάντσες, Έμερσον (75′ Πόρο), Ντέιβις (85′ Πέρισιτς), Λανγκλέ, Σκιπ, Σον, Ντανζούμα (66′ Μόουρα), Μπισουμά, Κέιν, Κουλουσέφσκι (75′ Ριτσάρλισον).
Μπρέντφορντ: Ράγια, Χίκεϊ (89′ Ρόρσλεφ), Χένρι, Πίνοκ, Μι, Γένσεν (72′ Μπαπτίστ), Ονιέκα (46′ Ντάμσγκααρντ), Γιάνελτ, Σάντε (78′ Ζάνκα), Γουΐσα (89′ Ντασίλβα), Εμπουεμό.
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Φοινικούντα: Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία ο συνεργός της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ
- Δημοσκόπηση: «Πληγώνουν» την κυβέρνηση οι κινητοποιήσεις των αγροτών – «Κομμένοι» δρόμοι, «κομμένα» ποσοστά
- Θρίλερ για ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια – Ευρωπαϊκή εμμονή, απρόσμενοι «αντάρτες» και ρωσικά «όπλα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!


