Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τρέχουν να προλάβουν Καντουρί και Νάσμπεργκ, δύσκολα ο Ολιβέιρα με ΑΕΚ

Τρέχουν να προλάβουν Καντουρί και Νάσμπεργκ, δύσκολα ο Ολιβέιρα με ΑΕΚ

Ο Τελικός Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν μέρα με τη μέρα την κατάσταση των τραυματιών, με τα νέα να είναι μάλλον θετικά.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται πυρετωδώς για το τελευταίο ματς της χρονιάς. Τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ (Πανθεσσαλικό, στις 24/5). Το πιο σημαντικό ματς για τον Δικέφαλο του Βορρά, αφού με νίκη εκτός από το τρόπαιο, θα πάρει και το εισιτήριο για το Europa League της επόμενης σεζόν, την ώρα που πιθανή ήττα θα τον στείλει στο Conference League.

Υπό το πρίσμα αυτό δουλεύει όλη την εβδομάδα ο Λουτσέσκου και προσπαθεί να κρατήσει σε καλή κατάσταση τους υγιής ποδοσφαιριστές του, αγωνιώντας για την κατάσταση των τριών τραυματιών.

Ακολουθεί η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προπόνηση και την κατάσταση των τραυματιών της ομάδας:

«Οι μέρες περνούν, η ώρα του μεγάλου τελικού πλησιάζει, η δουλειά του αγωνιστικού τμήματος συνεχίζεται. Το Σάββατο (20.05) η τακτική βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο γνωρίζουν πολύ καλά, πως παιχνίδι σαν κι αυτό της ερχόμενης Τετάρτης (24.05) απαιτούν 90 λεπτά απόλυτης συγκέντρωσης.

Το πλάνο έχει εκπονηθεί από τους προπονητές και δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές καθημερινά προκειμένου να βγάλουν στο χορτάρι όλα εκείνα τα στοιχεία που θα φέρουν την κούπα. Το Σάββατο (20.05) η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ακολούθησαν κάποιες τακτικές ασκήσεις και στο φινάλε έγινε πρακτική εφαρμογή σε οικογενειακό δίτερμα.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά, ενώ μόνος στο γήπεδο προπονήθηκε κι ο Νέλσον Ολιβέιρα .Την Κυριακή (21.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024