Εκλογές Τουρκία: Ουρές στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη
Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές έως και την Τετάρτη 24 Μαΐου από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Μαζική είναι η προσέλευση των κατοίκων του εξωτερικού που προσέρχονται από το πρωί στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη για να ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2023.
Στο συγκεκριμένο προξενείο μπορούν να ψηφίσουν όχι μόνο οι Τούρκοι πολίτες που μένουν στην Ελλάδα, αλλά και όσοι διαμένουν σε άλλες χώρες, όπως στη Γερμανία ή τη Γαλλία, και βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη.
Η ίδια δυνατότητα παρέχεται και στα υπόλοιπα σημεία, όπου έχουν στηθεί κάλπες αρκεί οι Τούρκοι πολίτες να είναι κάτοικοι εξωτερικού.

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές έως και την Τετάρτη 24 Μαΐου από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, στον πρώτο γύρο των τουρκικών προεδρικών εκλογών, στην κάλπη του Τουρκικού Προξενείου της Θεσσαλονίκης προσήλθαν περισσότερα από 200 άτομα.
- Τι θα πει «είμαι άσχημος» σήμερα;
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια
- Σκαριόλο: «Η Ρεάλ είναι πάντα… Ρεάλ, είμαστε περήφανοι που θα είμαστε στο Final-4 της Αθήνας»
- ΠΑΣΟΚ: Σε πανικό το Μαξίμου – Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών μετά την κατάθεση Δεμίρη
- Τέλος το Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση – Ο Σταύρος Φλώρος στο Μαϊάμι



