
Αγοράκι 6 ετών βρέθηκε μόνο του στο κέντρο του Ηρακλείου – Γιατί συνελήφθη η μητέρα του
Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν πως το παιδί είχε φύγει από το σπίτι του
Ένα αγοράκι μόλις 6 ετών εντοπίστηκε στο κέντρο του Ηρακλείου να κυκλοφορεί μόνο του κινητοποιώντας τις αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες όταν περαστικοί είδαν το 6χρονο παιδί να περπατάει μόνο του στο δρόμο. Άμεσα το πλησίασαν και προσπάθησαν να μάθουν πού είναι οι γονείς του ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.
Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν πως το παιδί είχε φύγει από το σπίτι του χωρίς να γίνει αντιληπτό από τη μητέρα του.
Όταν το επέστρεψαν στο σπίτι βρήκαν την 39χρονη μητέρα του να μην γνωρίζει ότι το παιδί της είχε φύγει.
Όπως έγινε γνωστό, η ίδια συνελήφθη από τις αρχές για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο με τον εισαγγελέα να αποφασίζει να αφεθεί ελεύθερη.
- Φωκίδα: Τι λέει η κτηνοτρόφος που δέχθηκε επίθεση από λύκο
- Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Η σύγκρουση δύο διαφορετικών οικονομικών μοντέλων
- Βρετανία: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί στο Λονδίνο για υπόθεση κατασκοπείας
- Τζέσικα Άλμπα: Συγκινημένη στην αποφοίτηση της κόρης της – Οι φωτογραφίες από την τελετή
- Φορολογικές δηλώσεις: Τα SOS για αναδρομικά σε μισθούς και συντάξεις
- Τελικός Champions League: Όλοι δείχνουν Παρί, ο Τζόλης στηρίζει Άρσεναλ



