Μια συναυλία για τα 10 χρόνια δισκογραφίας του πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (12/5) ο Light στο PAOK Sports Arena.

Ωστόσο, διακόπηκε μετά από τηλεφώνημα αγνώστου για βόμβα στις 21:18. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν φάρσα και η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά.

Το πρωί του Σαββάτου ο Light θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, στους haters του.

Είπε συγκεκριμένα ο τράπερ

«Λοιπόν, και κάτι τελευταίο για κάτι πονηρούς. Πήρατε τηλέφωνο να πείτε ότι έχει βόμβα για να μας χαλάσετε τη συναυλία. Μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε καταλάβατε γιατί πλέον, δε μπορείτε να με ακουμπήσετε πουθενά. Δε μπορείτε να με ακουμπήσετε στη μουσική, στις business, δε μπορείτε να με ακουμπήσετε στο δρόμο, στα χέρια, τα νούμερα, το μοναδικό που μπορείτε να κάνετε είναι να παίρνετε με αποκρύψεις τηλέφωνο και να λέτε για βόμβα μήπως και μας χαλάσετε τη φάση.

Ή να φτιάχνετε κανένα ψεύτικο προφίλ και να κάνετε hate σχόλια. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Και βόμβα βάλτε… οι μανάδες σας δε μου φταίνε και σε τίποτα. Να είστε καλά. Εμείς εδώ haters».