Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποστομωτική απάντηση Βατίδου στα κακόβουλα σχόλια - Η νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της

Αποστομωτική απάντηση Βατίδου στα κακόβουλα σχόλια – Η νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της

Με τη νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της που ανέβασε η Εύη Βατίδου έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα έχουν ακουστεί για τη διαφορά ηλικίας τους.

Με την Εύη Βατίδου να έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον 35χρονο Ηλία Κωνσταντίνου, το διάσημο μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία τους αγκαλιά στο Instagram.

Με τη νέα φωτογραφία τους που ανέβασε η Εύη Βατίδου από την παραλία έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα έχουν ακουστεί για τη διαφορά ηλικίας τους.

«Αν ήμουν 60 και αυτός 73 συμφωνείς;» έγραψε χαρακτηριστικά αναφορικά με τα σχόλια που δέχτηκε για τη διαφορά ηλικίας τους.

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου είχε σχολιάσει τα όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του Εύη Βατίδου.

«Το μόνο χάσμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε μένα και την Εύη είναι το χιλιομετρικό. Προσπαθούμε να λύσουμε τη διαφορά Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

Υπάρχει μια δυσκολία αλλά αυτό είναι που μας έφερε και κοντά. Όταν έρχομαι στην Αθήνα ή εκείνη στη Θεσσαλονίκη μένουμε μαζί», είχε αναφέρει ο Ηλίας Κωνσταντίνου μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Δείχνοντας έτσι πως αγνοεί τα κακόβουλα σχόλια για τα 13 χρόνια που τον χωρίζουν από την αγαπημένη του.

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Ο νέος σύντροφος της Εύης Βατίδου, Ηλίας Κωνσταντίνου, που ανέβασε τη φωτογραφία τους στα stories του, είχε μιλήσει πρώτη φορά για τη σχέση τους, αποκαλύπτοντας πώς γνωρίστηκαν και ποια στοιχεία στον χαρακτήρα της Εύης Βατίδου τον κέρδισαν.

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Πάρα πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά. Με μια τέτοια γυναίκα μόνο έρωτας με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να είναι.

Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο ενός μεγάλου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη με το οποίο συνεργαζόμαστε. Την πέτυχα πάνω στο διάδρομο να τρέχει.

Πέρασα δίπλα της, τη χαιρέτησα, με χαιρέτησε κι εκείνη και έτσι ξεκίνησε όλο αυτό το όμορφο που συνεχίζεται μέχρι σήμερα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την Εύη Βατίδου ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024