Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εύη Βατίδου: Η πρώτη φωτογραφία με τον 35χρονο σύντροφό της

Εύη Βατίδου: Η πρώτη φωτογραφία με τον 35χρονο σύντροφό της

Στο στιγμιότυπο που ανέβασε, η Εύη Βατίδου ποζάρει στο πλευρό του νεαρού Ηλία Κωνσταντίνου και στέλνει το δικό της μήνυμα.

Ευτυχισμένη, ανανεωμένη και ερωτευμένη η Εύη Βατίδου, που φαίνεται να διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της.

Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, Εύη Βατίδου, πρόσφατα αποκάλυψε πως είναι σε σχέση. Είχε αποκαλύψει πως με τον σύντροφό της έχουν 12 χρόνια διαφορά ηλικίας, κάτι που για εκείνη δεν είναι εμπόδιο.

Ήταν λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της στην εκοπμπή «Super Κατερίνα» που η Εύη Βατίδου ανέβασε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εύη Βατίδου «φανέρωσε» τον άνθρωπο που την κάνει ευτυχισμένη.

Στο στιγμιότυπο που ανέβασε, η Εύη Βατίδου ποζάρει στο πλευρό του νεαρού Ηλία Κωνσταντίνου και στέλνει το δικό της μήνυμα.

«Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία. Υπάρχουν καλοί λόγοι που νιώθετε πάντα 20 χρόνια νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ένα μοντέλο για την Εύη Βατίδου

Ο 35χρονος Ηλίας Κωνσταντίνου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Μέσα από τη δουλειά του ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και δεν παραλείπει να ανεβάζει εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram.

Μέσα από τον λογαριασμό του αναδημοσίευσε και ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Εύης Βατίδου, όπου αναφέρθηκε σε εκείνον για πρώτη φορά δημόσια.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024