Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Κούγιας: «Μετά τα όσα υπέστην από την πρώην σύζυγό μου...» - Η ανακοίνωση για την Εύη Βατίδου

Αλέξης Κούγιας: «Μετά τα όσα υπέστην από την πρώην σύζυγό μου…» – Η ανακοίνωση για την Εύη Βατίδου

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις της Εύης Βατίδου σχετικά με τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια, καθώς και το το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ο γνωστός ποινικολόγος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει πως «δεν έχω καμία διάθεση, μετά τα όσα υπέστην από την πρώην σύζυγό μου και το περιβάλλον της να επανέλθει ένα θέμα στην επικαιρότητα, το οποίο μόνο βλαπτικές συνέπειες θα έχει στα δυο υπέροχα παιδιά μας, τα οποία από ηλικίας 15 ετών διαμένουν μαζί μου, γιατί αυτή ήταν η επιλογή τους και χωρίς ποτέ εγώ να τα διεκδικήσω μέσω της δικαστικής οδού».

Ακόμα, υπογραμμίζει πως «όσον αφορά κάποιες εικασίες περί δήθεν επανασυνδέσεώς μου  με την πρώην σύζυγό μου και δικές της αναφορές περί τέτοιου ενδεχομένου, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι όχι μόνο τώρα, που έχω προχωρήσει τη ζωή μου, αλλά και ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξε τέτοιο ενδεχόμενο, διότι η απόφασή μου να διαλύσω έναν γάμο, στον οποίον οι ευτυχισμένες στιγμές την τελευταία διετία της επταετούς διάρκειάς του και ειδικά μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μας ήταν ανύπαρκτες και δυστυχώς ο λόγος που αυτός ο γάμος διελύθη, δεν έχει καμία σχέση με την ηθική συμπεριφορά ούτε εμού, ούτε της πρώην συζύγου μου και δεν έχει εκλείψει».

Τέλος, καταλήγει λέγοντας πως «δεν θα επανέλθω και συμβουλεύω τον οιονδήποτε παρουσιαστή ή παρουσιάστρια να μην ξαναασχοληθεί ούτε με τη δική μου ιδιωτική ζωή, ούτε με τη ζωή των παιδιών μου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Θέλω να παρακαλέσω τους διάφορους δημοσιογράφους – παρουσιαστές πρωινών, μεσημεριανών και απογευματινών lifestyle εκπομπών να μην χρησιμοποιούν στις ερωτήσεις που υποβάλλουν στην πρώην σύζυγο μου (έχουμε χωρίσει από το έτος 2007) ουδεμία αναφορά που να σχετίζεται μ’ εμένα και την προσωπική μου ζωή.

Δεν έχω καμία διάθεση, μετά τα όσα υπέστην από την πρώην σύζυγό μου και το περιβάλλον της (δικαστήρια για αποκτήματα επί 12 χρόνια, τα οποία τα έχασε όλα και πρέπει να μου πληρώσει και 200.000 ευρώ δικαστικά έξοδα, καταγγελίες στην εφορία, όπου μου καταλογίστηκαν εκατομμύρια ευρώ να πληρώσω και τα οποία έχω εξοφλήσει εργαζόμενος στα δικαστήρια επί 24 ώρες το 24ωρο) να επανέλθει ένα θέμα στην επικαιρότητα, το οποίο μόνο βλαπτικές συνέπειες θα έχει στα δυο υπέροχα παιδιά μας, τα οποία από ηλικίας 15 ετών διαμένουν μαζί μου, γιατί αυτή ήταν η επιλογή τους και χωρίς ποτέ εγώ να τα διεκδικήσω μέσω της δικαστικής οδού.

Όσον αφορά κάποιες εικασίες περί δήθεν επανασυνδέσεώς μου  με την πρώην σύζυγό μου και δικές της αναφορές περί τέτοιου ενδεχομένου, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι όχι μόνο τώρα, που έχω προχωρήσει τη ζωή μου, αλλά και ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξε τέτοιο ενδεχόμενο, διότι η απόφασή μου να διαλύσω έναν γάμο, στον οποίον οι ευτυχισμένες στιγμές την τελευταία διετία της επταετούς διάρκειάς του και ειδικά μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μας ήταν ανύπαρκτες και δυστυχώς ο λόγος που αυτός ο γάμος διελύθη, δεν έχει καμία σχέση με την ηθική συμπεριφορά ούτε εμού, ούτε της πρώην συζύγου μου και δεν έχει εκλείψει.

Δεν θα επανέλθω και συμβουλεύω τον οιονδήποτε παρουσιαστή ή παρουσιάστρια να μην ξαναασχοληθεί ούτε με τη δική μου ιδιωτική ζωή, ούτε με τη ζωή των παιδιών μου, τα οποία είναι δύο υπέροχα, ταπεινά και με σκληρή προσπάθεια στις σπουδές τους παιδιά, και τα οποία αγαπούν και τους δύο γονείς τους και είναι συγκεντρωμένα καθημερινά στην ολοκλήρωση των νομικών σπουδών τους, στη βελτίωση της υποδομής του γραφείου μας και στην προσπάθεια να τιμήσουν στο μέλλον, τόσο με την προσωπική τους ζωή, όσο και με μία τίμια επαγγελματική τους προσπάθεια το οικογενειακό μας επίθετο.

«Αν έδινα μια ευκαιρία στον Αλέξη Κούγια…»

Νωρίτερα, η Εύη Βατίδου είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και είχα αναφερθεί εκ νέου στον Αλέξη Κούγια.

«Τον ευχαριστώ και δημόσια που μίλησε τόσο όμορφα, αναπολώντας αναμνήσεις και στιγμές του παρελθόντος, των καλών στιγμών του παρελθόντος. Ίσως λόγω της γιορτής μας, θυμήθηκε όλο αυτό το κομμάτι και με ξανακάλεσε να γιορτάσουμε μαζί. Κάναμε ό,τι κάνουμε συνήθως κάθε χρόνο. Τουλάχιστον με αναζητά κάποιες στιγμές και αυτό με χαροποιεί, γιατί μου αρέσει να έχω καλές, φιλικές, σχέσεις μαζί του» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τη σύντροφο, την οποία τόνισε πως δεν συμπαθεί τόσο η ίδια, όσο και τα παιδιά της: «Δεν ξέρω αν υπάρχει η σύντροφος του Αλέξη Κούγια. Δεν έχω καταλάβει. Κάποιος μου είπε, κάτι μου είπανε… Εμένα δεν μου τη σύστησε κανένας. Δεν με νοιάζει τι έλεγε στο παρελθόν για τις σχέσεις μου. Το έχω ξεχάσει, το μέλλον με νοιάζει και όχι το παρελθόν» πρόσθεσε η Εύη Βατίδου.

Στο ερώτημα για το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί μετά την προσέγγισή του Αλέξη Κούγια, υπογράμμισε: «Εγώ επιθυμώ να έχω μία καλή, φιλική σχέση μαζί του. Δεν ξέρω τι σκέφτεται αυτή τη στιγμή ο ίδιος. Αν θα έδινα μια νέα ευκαιρία σε εκείνον, είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω μαζί του».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024