Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Αν φέρουν και τον Βας-Βας ο Παρασκευάς εγώ ψήφιζα»: Πάρτι στο Twitter μετά τη... σύμπραξη Λατινοπούλου - Βατίδου

«Αν φέρουν και τον Βας-Βας ο Παρασκευάς εγώ ψήφιζα»: Πάρτι στο Twitter μετά τη… σύμπραξη Λατινοπούλου – Βατίδου

«Βάλε την Σασα Μπαστα στην β’ Πειραιά να τους πάρουμε και τα σώβρακα»

«Είναι μία σύγχρονη, νέα γυναίκα, έχει δώσει αγώνες, ξέρει να πατάει στα πόδια της. Είναι ο άνθρωπος που χρειαζόμαστε, γιατί ξέρει την καθημερινότητα». Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου προκειμένου να καλωσορίσει την Εύη Βατίδου στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ – Αφροδίτη Λατινοπούλου», με το οποίο θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές το μοντέλο.

Ωστόσο, τόσο η σύμπραξή τους αυτή, όσο όπως και οι αναρτήσεις τους χθες στα social media έδωσαν… πολύ υλικό στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι μπορεί να μην τις ψηφίσουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ωστόσο σίγουρα πέρασαν ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα σχολιάζοντας τις δύο κυρίες.

Τα περισσότερα σχόλια στέκοντας στα… φίλτρα που χρησιμοποίησαν η Αφροδίτη Λατινοπούλου και η Εύη Βατίδου, προκειμένου να απευθυνθούν στους ακολούθους και τους επίδοξους ψηφοφόρους τους.

Το βίντεο των δύο γυναικών

«Καλώς όρισες και επίσημα λοιπόν» λέει στο βίντεο η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Στην συνέχεια η Εύη Βατίδου τη ρωτά για ποιον λόγο της επέλεξε και εκείνη με τη σειρά της κοιτώντας την κάμερα λέει πως «Η Εύη Βατίδου, είναι μία σύγχρονη, νέα γυναίκα, έχει δώσει αγώνες, ξέρει να πατάει στα πόδια της. Είναι ο άνθρωπος που χρειαζόμαστε, γιατί ξέρει την καθημερινότητα. Δεν φοβάται να πει την άποψή της όπως πολύς κόσμος φοβάται στη σύγχρονη κοινωνία και βγαίνει μπροστά για να υπερασπιστεί τα ιδανικά της και τα πιστεύω της».

Στη συνέχεια, τον λόγο παίρνει η Εύη Βατίδου για να απαντήσει για ποιον λόγο η ίδια επέλεξε την Αφροδίτη Λατινοπούλου για να κατέβει μαζί της στις εκλογές. «Με το που γνώρισα την Αφροδίτη είχαμε μια χημεία μεταξύ μας. Είμαστε δύο νέες γυναίκες, ανταλλάσσουμε απόψεις, και πιστεύω πάρα πολύ στη θεωρία της, την ιδεολογία της και την σκέψης της» είπε στο βίντεο η Εύη Βατίδου.

Χαμός στο twitter

Ένα από τα σχόλια μετά τις αναρτήσεις Λατινοπούλου και Βατίδου αναφέρει πως «αν βάλει υποψήφιος ο φωτοσοπάς που την ρετουσάρει, τον ψήφισα».

Σχολιάζοντας ένα άλλο καρέ κάποιος χρήστης του twitter ανέφερε πως «Τις είχα συνηθίσει με φίλτρα και τρόμαξα να τις γνωρίσω». Στην ίδια ανάρτηση μάλιστα κάποιος απάντησε: «πάντως η Βατίδου κρατιέται πολύ καλύτερα και ρίχνει και πάνω απο 15 χρόνια στην άλλη…»

Αλλος επιστράτευσε μια σκηνή από το «Ευτυχισμένοι μαζί» με τον Γιάννη Μπέζο για να σχολιάσει τη συνεργασία Λατινοπούλου και Βατίδου.

Δείτε μερικές ακόμα από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024