Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ιδρύει τη δική της «ΠΑΤΡΙΔΑ» για να την... κλάψει

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ιδρύει τη δική της «ΠΑΤΡΙΔΑ» για να την… κλάψει

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου «τα έσπασε» με τον Μπογδάνο και δεν θα κάτσει να σκάσει!

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν πήρε πολύ βαριά το πολιτικό διαζύγιο με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και αφού τα σπάσανε στην ΠΑΤΡΙ.ΔΑ, όπως ανακοίνωσε σήμερα με ένα μανιφέστο στα social media, αποφάσισε να ιδρύσει τη δική της… «ΠΑΤΡΙΔΑ».

Έτσι παρά τις διαφορές που τους χώρισαν και τα «καρφιά» που αντάλλαξαν, θα μοιράζονται το ίδιο όνομα –και τις ίδιες χάρες.

«Ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την Πατρίδα μας και τα παιδιά μας» γράφει η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην ανάρτησή της.

Με ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί τις Αρχές του κόμματός της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου καλεί τον κόσμο στις κάλπες και εξηγεί τι θα προσφέρει στον πολιτικό βίο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, με μότο το «έχουμε βαρεθεί» τα βάζει με όλους, υπόσχεται πόλεις χωρίς εγκληματικότητα και χωρίς «λαθρομετανάστες», μιλά για την ενίοτε «τυφλή» Δικαιοσύνη. Με αναφορές στην τραγωδία στα Τέμπη, στη «γενιά των 700 ευρώ» και στην αστυνομία, «που δεν την αφήνουν να κάνει τη δουλειά της», καταλήγει με το γνωστό τρίπτυχο: «αγαπάμε την πατρίδα μας, τον θεσμό της οικογένειας, τη θρησκεία μας και αγωνιζόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαπλοκής για το καλύτερο μέλλον που μας αξίζει».

Το μανιφέστο

Έχουμε βαρεθεί σαράντα χρόνια να ψηφίζουμε διαφορετικά υποτίθεται κόμματα που καταλήγουν να ασκούν ολόιδιες πολιτικές. Έχουμε βαρεθεί άλλα να υπόσχονται τα κόμματα προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά.

Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τις πόλεις μας παραδομένες στη βρόμα, την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα.

Έχουμε βαρεθεί τα κέντρα εξουσίας να νοιάζονται περισσότερο για όσους μπαίνουν λαθραία στη χώρα μας, να τους μοιράζουν αφειδώς ΑΜΚΑ και επιδόματα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Έχουμε βαρεθεί να πληρώνουμε του κόσμου τους φόρους για να πηγαίνουν οι κόποι σε επιδόματα δήθεν ευπαθών ομάδων και να στερούμαστε πόρους και παροχές όλοι εμείς οι υπόλοιποι.

Έχουμε βαρεθεί όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου να υιοθετούν το άθλιο αριστερό αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας προσπαθώντας να βαφτίσουν το κρέας ψάρι και κυνηγώντας όποιον τους χαλάει τη σούπα.

Έχουμε βαρεθεί οι εγκληματίες να μπαινοβγαίνουν από τις φυλακές λες και πάνε από το σπίτι τους στο εξοχικό και τούμπαλιν ή να μην καταδικάζονται καθόλου χάρη σε ένα νομικό σύστημα και μία δικαιοσύνη που κλείνει τα μάτια πολλές φορές προς αυτόν που έχει τα λεφτά αλλά αποφασίζει να βγάλει σε πλειστηριασμό μέσα σε μια νύχτα τα σπίτια δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Έχουμε βαρεθεί να έχουμε διαλυμένα δημόσια σχολεία, δημόσια νοσοκομεία και δρόμους και να μη νοιάζεται κανείς.

Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε να διώκεται η Θρησκεία μας και οι δράστες να το κάνουν ανενόχλητοι χωρίς να βρίσκονται ποτέ.

Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε την αστυνομία να θέλει να κάνει τη δουλειά της και να μην την αφήνουν τα πολιτικά κέντρα.

Έχουμε βαρεθεί διαχρονικά την κάλυψη στα παραμύθια της αριστεράς μην τυχόν φταρνιστεί και κρυώσουμε.

Έχουμε βαρεθεί να μας πνίγει ένα κράτος Φρακενστάιν στους φόρους, στερώντας μας το δικαίωμα να αναπνεύσουμε.

Έχουμε βαρεθεί να ψάχνουμε κρεβάτι στην εντατική για τους δικούς μας ανθρώπους και να χρειαζόμαστε κάποιον ισχυρό να μας βοηθήσει για να το βρούμε.

Έχουμε βαρεθεί να μην υπάρχει πουθενά διαφάνεια και αξιοκρατία.

Έχουμε βαρεθεί πολιτικούς υπεύθυνους – ανεύθυνους για τραγωδίες να λαμβάνουν μέρος στις εκλογές σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Έχουμε βαρεθεί να είμαστε η νέα γενιά που είναι μονίμως παραγκωνισμένη, απαξιωμένη και με 700 ευρώ στο έλεος του Θεού, προσπαθώντας να επιβιώσει αξιοπρεπώς, αυτόνομα και να κάνει οικογένεια.

Έχουμε βαρεθεί να αναγκαζόμαστε να φεύγουμε στο εξωτερικό αφού εδώ μας στερούν το μέλλον.

Έχουμε βαρεθεί να μας στερούν την αξιοπρέπειά μας και να ζητιανεύουμε για να τη βρούμε.

Έχουμε βαρεθεί να μην έχουμε ουσιαστικές επιλογές στην κάλπη και πάντα να ψηφίζουμε τον λιγότερο ανίκανο για να αποδειχτεί μετά το ίδιο ανίκανος με αυτόν που έφυγε.

ΩΣ ΕΔΩ. ΦΤΑΝΕΙ.

Τώρα έχουμε επιλογή. Στις επόμενες εκλογές επιλογή υπάρχει και έχει όνομα. ΠΑΤΡΙΔΑ. Για να βάλουμε φρένο στην κατηφόρα της χώρα μας. Η ΠΑΤΡΙΔΑ είναι το κόμμα που υπηρετεί το συμφέρον της Ελλάδας. Συγκροτείται από Έλληνες και Ελληνίδες, στην πλειοψηφία νέους, πολίτες της “διπλανής πόρτας”, αξιόλογους, άφθαρτους.

Ζούμε την καθημερινότητα, υπηρετούμε την κοινή λογική, αγαπάμε την πατρίδα μας, τον θεσμό της οικογένειας, τη θρησκεία μας και αγωνιζόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαπλοκής για το καλύτερο μέλλον που μας αξίζει.

Και αυτή τη φορά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να απέχουμε από τις κάλπες ή να ψηφίσουμε λευκό δυναμώνοντας τα συστημικά κόμματα και αφήνοντας άλλους να αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς.

Στις επόμενες εκλογές πηγαίνουμε όλοι να ψηφίσουμε. Για την Πατρίδα μας και για τα παιδιά μας».


Το διαζύγιο με τον Μπογδάνο

Προ ολίγων ημερών ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε τη συνεργασία της ΠΑΤΡΙ.ΔΑΣ με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και την Πατριωτική του Ένωση, κάτι που βρήκε αντίθετη τη μέχρι τότε… συναρχηγό του, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Κάτω λοιπόν από την ανάρτηση του Μπογδάνου για τη συνεργασία-φωτιά, η Αφροδίτη Λατινοπούλου εξέφρασε την αντίθεσή της και μάλιστα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα.

Τι κι αν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσβησε το σχόλιό της -κατά δήλωσή της- εκείνη το ξανάγραψε σε story στο Instagram πετώντας και τα καρφιά της για το ποιος είναι πιο… influencer. «Ο κ. Μπογδάνος έσβησε το σχόλιό μου από τη σελίδα του γιατί τον ενοχλεί η αλήθεια. Ίσως και γιατί τα like του σχολίου μου θα ξεπερνούσαν τα like της ανακοίνωσή του» γράφει η Λατινοπούλου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε λέγοντας ότι η Λατινοπούλου είπε «δεν με ενδιαφέρει να μπούμε Βουλή» και «έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός».

«Στη διαγραφείσα Λατινοπούλου προτάθηκε η αντιπροεδρία του συνασπισμού και η Α’ Θεσσαλονίκης. Είπε «δεν με ενδιαφέρει να μπούμε Βουλή». Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός, υπονόμευσε την ΠΑΤΡΙΔΑ έχοντας ήδη έτοιμο δικό της κόμμα. Για τις συκοφαντίες της θα κινηθούμε νομικά», γράφει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024