Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «Πατρίδα» σε κίνδυνο - Τα σπάσανε Μπογδάνος και Λατινοπούλου

Η «Πατρίδα» σε κίνδυνο – Τα σπάσανε Μπογδάνος και Λατινοπούλου

Η συνεργασία του Μπογδάνου με τον Εμφιετζόγλου έφερε το... διαζύγιο με την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διεγράφη από το ΝΔ το 2019 μετά το… αντικομμουνιστικό κρεσέντο στη Βουλή, και έξι μήνες αργότερα, ανακοίνωσε την ίδρυση της πολιτικής κίνησης Εθνική Συμφωνία αλλά τον διέγραψαν και απο εκεί λίγους μήνες αργότερα.

Έτσι τον Σεπτέμβριο του 2022 ανακοίνωσε μετά βαΐων και κλάδων την ίδρυση της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. –τι να πρωτοσχολιάσει κανείς για logo και όνομα- και μάλιστα, έβαλε αντιπρόεδρο τη λαλίστατη Αφροδίτη Λατινοπούλου που τρεις μήνες νωρίτερα είχε επίσης απομακρυνθεί από τη Νέα Δημοκρατία, έπειτα από χονδροφοβικά σχόλια κατά της Δανάης Μπάρκα (ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, έχει πει και χειρότερα).

Και έτσι όπως… φούντωσε αυτός ο πολιτικός έρωτας, έτσι έσβησε κιόλας καθώς, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της ΠΑΤΡΙΔΑΣ με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και την Πατριωτική του Ένωση, κάτι που προφανώς βρήκε αντίθετη τη… συναρχηγό του.


Κάτω λοιπόν από την ανάρτηση του Μπογδάνου για τη συνεργασία-φωτιά, η Αφροδίτη Λατινοπούλου εξέφρασε την αντίθεσή της και μάλιστα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα.

Τι κι αν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσβησε το σχόλιό της -κατά δήλωσή της- εκείνη το ξανάγραψε σε story στο Instagram πετώντας και τα καρφιά της για το ποιος είναι πιο… influencer. «Ο κ. Μπογδάνος έσβησε το σχόλιό μου από τη σελίδα του γιατί τον ενοχλεί η αλήθεια. Ίσως και γιατί τα like του σχολίου μου θα ξεπερνούσαν τα like της ανακοίνωσή του» γράφει η Λατινοπούλου.

«Πριν λίγους μήνες τους κορόιδευες και τους έβριζες με τα χειρότερα λόγια»

«Είναι ντροπή να μην γράφεις στην ανακοίνωση το όνομά μου και πως μειοψήφησα και ξεκαθάρισα πως δεν συναινώ στο ξεπούλημα του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. σε ένα στημένο ζουμ με την παρέα σου! Κανένα συμβούλιο δεν αποφάσισε τίποτα γιατί δεν υπήρχε συμβούλιο, καμία υπογραφή δεν υπήρχε, τίποτα. Ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου. Απλά εσύ για τους δικούς σου, βιοποριστικούς; λόγους αποφάσισες να πας εκεί. Εκεί που πριν λίγους μήνες τους κορόιδευες και τους έβριζες με τα χειρότερα λόγια. Έχεις αλλάξει 32 κόμματα και θέσεις, από το μαύρο εύζωνα έως την υιοθεσία των ΛΟΑΤΚΙ και τόσα ακόμα. Το ότι το κάνεις για μία ακόμη φορά δεν εκπλήσσει κανέναν. Καλή σας τύχη!» ήταν το σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024