Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αγών.. της Λατινοπούλου: Οι drag queens απειλούν τα παιδιά μας

Ο Αγών.. της Λατινοπούλου: Οι drag queens απειλούν τα παιδιά μας

Ρατσισμός, φασισμός, μισαλλοδοξία είναι τα «όπλα» που γυάλισε η αντιστράτηγος του Μπογδάνου, Αφροδίτη Λατινοπούλου, και βγήκε στην προεκλογική αρένα να υπερασπιστεί το χουντικό «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια», βάζοντας στο στόχαστρο μια εκδήλωση drag queens για παιδάκια.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, που βρήκε στο πρόσωπο της άλλης τεράστιας πολιτικής προσωπικότητας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο στο όραμα της να γυρίσει ο κόσμος, το πνεύμα και ο πολιτισμός αιώνες πίσω, ξεκινά τον προεκλογικό αγώνα της.

Για όσους χρησιμοποιούν τη λήθη ως όπλο απέναντι στην αήττητη βλακεία και τις κωμικοτραγικές ειδήσεις σημειώνεται ότι οι δύο τους ίδρυσαν κόμμα, την «Πατρίδα», εμπνευσμένο από τη Χούντα και ό,τι πιο οπισθοδρομικό υπάρχει.

Κήρυξαν ανένδοτο σε κάθε έννοια προόδου, κοινωνικής αλληλεγγύης, σεβασμού της διαφορετικότητας, απορρίπτοντας ανθρωπιστικές αξίες και ανθρώπινα δικαιώματα. Ενας κόσμος που θα χωράει μόνο αυτούς και τους ομοϊδεάτες τους. Δεν υπάρχουν αναφορές και μαρτυρίες -ακόμη- για ειδικό χαιρετισμό που χρησιμοποιούν.

Με το που μύρισε λοιπόν εκλογές, ξεκίνησε και η Λατινοπούλου τον προεκλογικό αγώνα της και την προώθηση των φασιστικών ιδεών της. Προτάσσοντας τα στήθη της για την προστασία των παιδιών εξαπολύει πυρά κατά drag queens που τόλμησαν να διοργανώσουν μια εκδήλωση για να… διαβάσουν σε παιδιά παραμύθια.

«Μακριά από τα παιδιά μας»

«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», «ντροπή σε όσους διοργανώνουν την εκδήλωση» φωνάζει η Λατινοπούλου. Και αναρωτιέται κάθε μη μικρονοϊκός και μη φασίστας αν ξέρει τι σημαίνει η λέξη «παραμύθια» και γιατί την έχει μπερδέψει με την πορνογραφία.

Συστήνει στους γονείς να μην πάνε τα παιδιά τους στην εκδήλωση και απειλεί ανοιχτά λέγοντας ότι «δεν θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτό το κρίσιμο θέμα», εννοώντας προφανώς την προστασία των παιδιών από την ακρόαση παραμυθιών από drag queens. Ομολογουμένως καυτό θέμα για την ελληνική κοινωνία και το μέλλον του τόπου.

Α, και για όσους επιθυμούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τη μέθοδο Λατινοπούλου (γιατί στο κάτω-κάτω τί παραπάνω είχε η Μαρία Μοντεσσόρι;) να φροντίζουν τα παιδιά τους να ακούνε παραμύθια μόνο από δασκάλους, ειδικούς ή παιδοψυχολόγους. Κοινώς, μέχρι η γιαγιά να δώσει πανελλήνιες και να πάρει πτυχίο κομμένα τα παραμύθια μην πάθετε κανα κακό!

Όπως πάντα με τα βίντεο και τις τοποθετήσεις της δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να εξοργιστείς, να τη λυπηθείς ή να βρίσεις.

Για την ιστορία, η εκδήλωση που εξόργισε την Λατινοπούλου είναι μια εκπαιδευτική δράση που διοργανώνει το “Thessaloniki Pride” και οι “Οικογένειες με Ουράνιο Τόξο”, στην οποία drag queens θα διαβάσουν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές για το event «οι drag queens θα μας μιλήσουν μέσα από το παραμύθι, με αφορμή την εορταστική περίοδο που διανύουμε, για τα έμφυλα στερεότυπα και για το πώς τα χρώματα και τα παιχνίδια, δεν έχουν φύλο. για το ότι κάθε παιδί, μπορεί να παίζει με όποιο παιχνίδι αυτό επιθυμεί, χωρίς διακρίσεις».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024