Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Άλλος με τη βάρκα μας;» φωνάζουν απελπισμένοι Μπογδάνος – Λατινοπούλου

«Άλλος με τη βάρκα μας;» φωνάζουν απελπισμένοι Μπογδάνος – Λατινοπούλου

Δυο - δυο στη μπανιέρα έχει γίνει και τραγούδι, δυο για ένα κόμμα θα μπορούσε να γίνει αστείο ανέκδοτο αν βέβαια δεν ήταν οι συγκεκριμένοι δύο, Μπογδάνος – Λατινοπούλου, που σε ό,τι εμπλέκονται καταντά προσβολή για τη νοημοσύνη και τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Ήταν 26 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι που ανακοίνωσαν το «πραξικόπημα» ενάντια στην αισθητική (που συνδέεται άρρηκτα με την ηθική) , τη λογική και στην οποιαδήποτε μορφή προόδου με την ίδρυση του ακροδεξιού εθνικιστικού κόμματος τους την «ΠΑΤΡΙΔΑ».

Με κεντρικό σύνθημα το χουντικό «Πατριδα, Θρησκεία, Οικογένεια» εμπλουτισμένο με το «οικονομική ελευθερία», έμβλημα «κλεμμένο» από την εταιρεία φυσικού αερίου, – μάλλον ακόμη και αυτοί υποψιάστηκαν ότι αν έβαζαν πουλί με φλόγες θα καρφώνονταν πολύ- και ένα καταστατικό, που με βάσει τη φρεσκάδα των ιδεών και των προτάσεων του θα έπρεπε να είναι χαραγμένο σε τοίχο μαζί με τα μαμούθ που σκότωσαν, ίδρυσαν το κόμμα.

Διαβάστε επίσης: «ΠΑΤΡΙΔΑ» από τις στάχτες του… Φοίνικα, η νέα παρτίδα του Μπογδάνου και της Λατινοπούλου

Οι δυο τους. Ψυχή ζώσα δεν τους ακολούθησε. Ένα όνομα που έστω σκέφτεται να τους στηρίξει στην προσπάθεια να γυρίζουν την Ελλάδα τουλάχιστον δυο αιώνες πίσω δεν ανακοινώθηκε.

Αντίθετα τα ονόματα όσων τους έκραξαν και τους μαύρισαν στο twitter χιλιάδες.

Είδε και απόειδε ο Μπογδάνος που έχει κάνει και manager στα εξωτερικά, πήρε το καλάμι του, που το έχει και εύκαιρο από τη στιγμή που το καβάλησε –πατώντας στο βατήρα της αδικαιολόγητης από πραγματικά περιστατικά ή επιτυχίες έπαρσης και αλαζονείας- και βγήκε για ψάρεμα στελεχών.

Δεν προλαβαίνει δεξιός ή συντηρητικός να διαφωνήσει ή να ψελλίσει μια διαφορετική γνώμη από την γραμμή της ΝΔ και σπεύδει να τον υπερασπιστεί μπας και κάνει αυτόν και τη Λατινοπούλου παρέα. Είναι που τους κρατάνε μούτρα και οι άλλοι άνθρωποι της… προόδου ο Τζήμερος και ο Κρανιδιώτης.

Έτσι μόνο μπορεί να εξηγηθεί η κάψα του Μπογδάνου να υπερασπιστεί από το πουθενά τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη (βουλευτής της ΝΔ για όσους σπάτε το κεφάλι σας να θυμηθείτε ποιος είναι) που εκλογές έρχονται, καιρό έχει να ακουστεί το όνομά του είπε ο άνθρωπος να βγει να ασκήσει μια κριτική που αργεί να εφαρμοστεί το «νόμος και τάξη» στα Πανεπιστήμια.

Του τράβηξε λίγο το αυτί και τον επανέφερε στην τάξη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο Μπογδάνος που κάτι τέτοια δεν τα σηκώνει… κάθισε στον καναπέ, πήρε το λαπτοπ-όπλο του, έβαλε στο you tube τον Κώστα Πρέκα να φωνάζει «αέρα» και μίλησε «για φίμωση και εκβιασμό βουλευτή» για να καταλήξει με το «λίγα ψίχουλα αγάπης σου γυρεύω και ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω».

«Ο κ. Κυρανάκης λέει αλήθειες, που δυστυχώς η ΝΔ παθαίνει αλλεργία όταν τις ακούει. Στην ΠΑΤΡΙΔΑ όμως ταιριάζουν απόλυτα» έγραψε..

«Αλλος με τη βάρκα μας;», είμαστε δύο επηρμένα, νεοφασιστες ορφανά…

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024