Ατύχημα για την Αθηνά Οικονομάκου – «Πονάω»
Τι συνέβη;
Η Αθηνά Οικονομάκου είναι αρκετά ενεργή στα social media, καθώς σε καθημερινή βάση κάνει διάφορες αναρτήσεις, είτε με τα παιδιά της, είτε σχετικά με την δουλειά της.
Βέβαια, δεν είναι μόνο ευχάριστες οι δημοσιεύσεις της αγαπημένης ηθοποιού.
Συγκεκριμένα, πριν από λίγες εβδομάδες η Αθηνά Οικονομάκου υπέστη ρήξη μηνίσκου, που για καλή της τύχη την αντιμετώπισε γρήγορα.
Ωστόσο, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως τραυματίστηκε εκ νέου στο γόνατο με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μείνει και πάλι στο κρεβάτι.
Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τον εκ νέου τραυματισμό της
«Μπλόκαρε το γόνατό μου ξανά και ο Μαξιμάκος με φίλησε και μου έδωσε το νάνι του για να μου κάνει παρέα επειδή πονάω», έγραψε η Αθηνά Οικονάμάκου.
- Αίγυπτος: Συνάντηση στο Κάιρο για την προετοιμασία της διάσκεψης υποστήριξης του στρατού του Λιβάνου
- Σκάνδαλο Playboy: «Ανήλικα θύματα στα κρυφά αρχεία» καταγγέλλει η χήρα του Χέφνερ – Nαρκωτικά, κτηνοβασία, όργια και «γουρούνια»
- Copernicus: Παρά τις βροχοπτώσεις παραμένει η ξηρασία στην Κρήτη
- Φανταστικός Τζολάκης, κρατάει ανέπαφη την εστία του (vid)
- Ιταλία: To δημόσιο πρέπει να αποζημιώσει την γερμανική ΜΚΟ Sea Watch με 76.000 ευρώ – Οργισμένη αντίδραση Μελόνι
- Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με Ζέλσον (vid)



