
Άλογο της βασιλικής φρουράς στη Βρετανία δάγκωσε την κοτσίδα τουρίστριας
Στο σημείο υπάρχει πινακίδα στην οποία αναφέρεται προειδοποίηση ότι τα άλογα της βασιλικής φρουράς «μπορεί να κλωτσήσουν ή να δαγκώσουν».
Η επιθυμία μιας τουρίστριας να φωτογραφηθεί δίπλα σε ένα από τα άλογα της βασιλικής φρουράς έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, δεν είχε και τόσο καλή κατάληξη.
Κι αυτό γιατί, όπως φαίνεται σε βίντεο της Daily Mail, το άλογο άρπαξε την κοτσίδα της ανυποψίαστης γυναίκας η οποία τρόμαξε από την κίνηση αυτή του ζώου.
Στο σημείο, όπως φαίνεται στο βίντεο, υπάρχει πινακίδα στην οποία αναφέρεται προειδοποίηση ότι τα άλογα της βασιλικής φρουράς «μπορεί να κλωτσήσουν ή να δαγκώσουν».
Το ίδιο άλογο φαίνεται να έχει πρωταγωνιστήσει και σε δεύτερο περιστατικό με τουρίστα τον οποίο χτύπησε στο κεφάλι. Στο βίντεο που έχει καταγραφεί η στιγμή αυτή φαίνεται ότι το άλογο είναι διαρκώς ανήσυχο όταν το πλησιάζουν τουρίστες για να φωτογραφηθούν στο πλευρό του.

- H ΑΙ σύντομα θα χρειάζεται περισσότερο νερό από ό,τι ο παγκόσμιος πληθυσμός
- Παίζοντας μπάλα στην πόλη του Πελέ…
- Τραμπ: «Αντιπατριωτικό» το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων που διατάσσει τερματισμό του πολέμου στο Ιράν
- Η Κάρολαϊν Κένεντι σπάει τη σιωπή της για τη «σύντομη ζωή» της εκλιπούσας κόρης της, Τατιάνα Σλόσμπεργκ
- Γερμανία: Η οικονομική κατάσταση της χώρας, βασική ανησυχία των Γερμανών – Περαιτέρω πτώση της κυβέρνησης Μερτς
- Ένταση στο Μεξικό λίγες μέρες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ (vid)






