Σανς – Κλίπερς 123-109: Aπάντησαν με φοβερό Μπούκερ και έκαναν το 1-1 στη σειρά
Έχοντας τον Ντέβιν Μπούκερ σε εξαιρετική μέρα, οι Φοίνιξ Σανς επικράτησαν των Λος Άντζελες Κλίπερς με σκορ 123-109 και έφεραν τη σειρά στα ίσα.
Ισορροπία, έπειτα από δύο αγώνες, στη σειρά των Φοίνιξ Σανς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, καθώς οι «ήλιοι» απάντησαν στο break της ομάδας του Τάιρον Λου με τη νίκη τους με σκορ 123-109 έκαναν το 1-1, και πλέον πάνε στην Καλιφόρνια για να μπορέσουν να… κλέψουν έστω ένα ματς και να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας.
Ο σύλλογος της Αριζόνα ήταν καλύτερος από τη δεύτερη περίοδο και έπειτα, με τους Κλίπερς να πλησιάζουν στο φινάλε της αναμέτρησης, όμως ο Κρις Πολ με δύο καλάθια και μια ασίστ εκμεταλλεύτηκε τις κακές επιλογές του Ράσελ Γουέστμπρουκ στην επίθεση, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ με 38 πόντους, ο Κέβιν Ντουράντ είχε 25, ενώ οι Τόρεϊ Κρεγκ και Κρις Πολς πρόσθεσαν από 17 και 16 πόντους αντίστοιχα. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε φυσικά ο Καουάι Λέοναρντ με 31 πόντους, ενώ ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έβαλε 28. Από 12 πόντους είχαν οι Έρικ Γκόρντον και Νόρμαν Πάουελ.
Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι η χώρα του θα μπορούσε να μη βοηθήσει άλλα μέλη του ΝΑΤΟ αν το χρειαστούν
- Ισραήλ: Νεκρός και τραυματίες σε πυραυλική επίθεση του Ιράν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ελληνική ασπίδα και στην Τουρκία
- Η Bank of America θα καταβάλει 72,5 εκατ. δολάρια για να διευθετήσει αγωγή κατηγόρων του Έπσταϊν
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 34η αγωνιστική – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)
- Φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την IPO της SpaceX



