Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι Μάβερικς
Απανωτά τα… χαστούκια για τους Ντάλας Μάβερικς που βλέπουν μια σεζόν που ξεκίνησε με όνειρα να τελειώνει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στο ΝΒΑ.
Οι Ντάλας Μάβερικς θα πληρώσουν ακριβά την απόφαση τους να εγκαταλείψουν την προσπάθεια εισόδου στο Play-In Tournament και κατ’ επέκταση στα playoffs του ΝΒΑ, για μία υψηλότερη επιλογή στο draft.
Οι «Μαβς» αποφάσισαν να κρατήσουν εκτός δράσης στα τελευταία κρίσιμα ματς τους Λούκα Ντόντσιτς και Κάιρι Ίρβινγκ, μεταξύ άλλων παικτών, με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος: να χάσουν σκόπιμα και να παρακάμψουν εντελώς το Play-In Tournament για ένα υψηλότερο draft pick.
Σχεδόν αμέσως μετά τον αποκλεισμό του, το Ντάλας ερευνήθηκε από το πρωτάθλημα. Ως αποτέλεσμα, επιβλήθηκε στον οργανισμό πρόστιμο 750.000 δολαρίων για αυτήν του την απόφαση!
Μια χρονιά που ξεκίνησε πολύ θετικά για τους Μάβερικς και στην πορεία έκαναν ακόμα και όνειρα πρωταθλητισμού με την προσθήκη του Καϊρί Ίρβινγκ, τελειώνει με παταγώδη αποτυχία για τους Τεξανούς.
Ο Ίρβινγκ ετοιμάζεται να φύγει ως ελεύθερος και να αναζητήσει αλλού το επόμενο μεγάλο συμβόλαιο, ο Ντόντσιτς δέχεται σκληρή κριτική και ακούγονται ακόμα και σκέψεις για trade και ήρθε και αυτή η ποινή σαν κερασάκι στην τούρτα σε μια σεζόν κανονικό… σκωτσέζικο ντουζ για τον οργανισμό και τους φιλάθλους.
- Αργεντινή: Η υπηρεσία αναπηρίας «πληρώνει» τις κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος της αδελφής του Μιλέι
- Κεντάκι: Εκτροχιασμός τρένου που μετέφερε χημικά
- Φως στο Τούνελ: Οι θεωρίες του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου για τη φονική πυρκαγιά
- Φως στο Τούνελ: «Πουλούσε το σπίτι χωρίς να του ανήκει» – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου
- Ρωσία: Επιδρομή ουκρανικών drones σε λιμάνι και αγωγό αερίου στη Μαύρη Θάλασσα
- Περού: Τουλάχιστον 15 τραυματίες και πληροφορίες για νεκρό σε σύγκρουση τρένων καθ’ οδόν προς το Μάτσου Πίτσου