Διαμαρτυρία vegan στη Θεσσαλονίκη – «Τα έθιμα σας μυρίζουν θάνατο»
Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν αναρτήσει πανό που αναγράφουν «Αμφισβήτησε τις παραδόσεις» ενώ φωνάζουν ταυτόχρονα «στην Ελλάδα η περίοδος του Πάσχα σημαίνει ζώα στο σφαγείο, έπειτα στις αγορές και στο τέλος στα πιάτα»
Ομάδα ζωόφιλων ακτιβιστών vegan πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στην αγορά Βλάλη, λίγα μέτρα από το Καπάνι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
«Τα έθιμά σας μυρίζουν θάνατο» έγραφε το πλακάτ ενός εκ των διαμαρτυρόμενων. Αρκετοί περαστικοί σταμάτησαν για να φωτογραφίσουν τους ακτιβιστές.
Σημειώνεται ότι λίγα μέτρα μακρύτερα, στα κρεοπωλεία της αγοράς Καπάνι οι καταναλωτές έκαναν ουρές για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.
Δείτε φωτογραφίες από την διαμαρτυρία…
- «Οι Στρατηγικές του Έρωτα» του Τζόρτζ Φάρκιουαρ σε σκηνοθεσία Τάσου Πυργιέρη
- Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται νεαρός – Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του θύματος
- ΚΚΕ: Επιβεβαιώθηκε ότι στο σκάνδαλο των υποκλοπών υπόλογοι είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός
- Φάμελλος: Τροπολογίες του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα
- Η Τσέλιε απέλυσε τον προπονητή της μετά την ήττα απο την ΑΕΚ
- ΚΚΕ: Είμαστε ριζικά αντίθετοι με τη στράτευση των γυναικών, με όλους τους τρόπους που επιχειρεί η κυβέρνηση

