Ο Λουτσέσκου τα έβαλε με τον τέταρτο διαιτητή για μία κίτρινη
Ακόμη και σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα ενδιαφέρον, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρήκε λόγο να τσακωθεί με διαιτητή.
Η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα αφού μετά το 5-1 στο πρώτο ματς, η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου είχει κριθεί.
Κι όμως, ακόμη και σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να γίνει πρωταγωνιστής αφού τα έβαλε με τον τέταρτο διαιτητή για μία κίτρινη που δόθηκε στον Κάργα, λέγοντάς του χαρακτηριστικά πως ο ίδιος ήταν και στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.
Εκεί που ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την τοπική ομάδα και είχε παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης από τον Αλέξανδρο Τσακαλίδη, που σήμερα ήταν τέταρτος.
Δείτε το βίντεο:
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι θα γίνει στην Ελλάδα
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
- Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Βαλβέρδε στο 90+4′