Αλμέιδα: «Ποτέ δεν θα ήμουν χαρούμενος με μια ήττα, αλλά χαίρομαι γιατί η ΑΕΚ είναι ξανά στον τελικό»
Για τη νίκη έπαιξε στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ, αλλά κρατάει το αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Ματίας Αλμέιδα.
Tην πρόκριση κρατάει ο Ματίας Αλμέιδα από τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Ο Αργεντινός προπονητής τόνισε στην Cosmote TV ότι η ΑΕΚ έπαιξε για τη νίκη όπως κάνει κάθε φορά, αλλά αυτό που μετράει είναι η πρόκριση.
Όσα είπε ο Αλμέιδα:
«Στο Κύπελλο όταν είναι διπλά τα ματς παίζεις 180 λεπτά. Ποτέ δεν θα ήμουν χαρούμενος με μια ήττα, αλλά χαίρομαι γιατί η ΑΕΚ είναι ξανά στον τελικό μετά από τρία χρόνια και στην πρώτη μας χρονιά στην Ελλάδα καταφέραμε αυτό το πολύ σημαντικό βήμα. Είμαι ευτυχής για τον κόσμο, το γκρουπ μας, που δημιουργούμε μια οικογένεια».
«Ήταν το παιχνίδι που περιμέναμε. Ήταν φυσιολογικό να γίνει έτσι, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Όταν μια μεγάλη ομάδα είναι σε μειονέκτημα, δεν μπορεί παρά να παίξει έτσι.
Εμείς δεν ήρθαμε να κρυφτούμε, θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με τις αλλαγές που κάναμε φάνηκε ότι θέλαμε να πάρουμε το ματς. Δεν πετάξαμε καμία μπάλα εκτός για να κερδίσουμε χρόνο.
Έπρεπε να κρατήσουμε τον έλεγχο, κάποιες φορές τα καταφέραμε, αλλά ξέραμε ότι απέναντί μας είχαμε μεγάλους ποδοσφαιριστές και μια μεγάλη ομάδα με μια μεγάλη ιστορία».
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι οικογενειακές υποθέσεις, ιδίως όταν αφορούν ανήλικα παιδιά, δεν προσφέρονται για εκβιασμούς ή πολιτική εκμετάλλευση
- Ο Μουρίνιο άρχισε τα όργανα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης
- «Δεν ξέρω τι εννοούσα» – Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ διαλύει τις φήμες σχετικά με την αμφιφυλόφιλη σεξουαλικότητά του
- Ισπανία: Τα αίτια που προκάλεσαν τη σιδηροδρομική τραγωδία – Τι έδειξε το πρώτο πόρισμα
- Καφές: Η Βραζιλία ζητά διευκρινίσεις για τον δασμό 50% των ΗΠΑ στον στιγμιαίο καφέ
- Γαλλία: Οι αρχές απαγόρευσαν αντιμεταναστευτική συγκέντρωση Βρετανών ακροδεξιών

