
Τέλος στο αρνητικό σερί για την ΑΕΚ
Πρώτη «διπλό» επί του Big-4 έπειτα από τρία χρόνια για την «Ένωση»
Για την ΑΕΚ το 1-0 επί του ΠΑΟΚ είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη της επί κάποιου άλλου εκπροσώπου του big 4 (ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακός) ύστερα απ’ το 1-0 επί του Παναθηναϊκού, στις 9 Μαΐου 2021 για την 8η αγωνιστική των πλεϊ οφ. Τότε το γκολ το είχε πετύχει ο Μάνταλος.
Από τότε η ΑΕΚ έπαιξε δέκα αγώνες κόντρα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και δεν κέρδισε κανένα! Είχε πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Όλα αυτά μέχρι χτες που ο Αραούχο έδωσε τη λύση στην Τούμπα. Σχεδόν τρία χρόνια μετά.
Παράλληλα, η Η ΑΕΚ έσπασε και δύο αήττητα σερί του ΠΑΟΚ. Αυτό στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο είχε αρχίσει μετά το 2-0 στην «OPAP Arena» στις 30 Οκτωβρίου 2022 και άντεξε για 17 αγώνες (με 12 νίκες και 5 ισοπαλίες).
Το άλλο ήταν εκείνο των επτά εντός έδρας αγώνων με την «Ενωση» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έπειτα από το 0-2 των πλέι οφ του 2020. Έκτοτε οι Θεσσαλονικείς είχαν τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.
- Μπακογιάννης για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: Αν τον πετύχω κάπου στον δρόμο, εγώ τι θα κάνω;
- Ο Μπρούνο Φερνάντες αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της σεζόν στην Premier League
- Μέλη του Global Sumud Flotilla: «Μας υπέβαλαν σε ομαδικά βασανιστήρια, ξύλο, πλαστικές σφαίρες, στέρηση νερού»
- Μαλδίβες: «Παγίδα θανάτου» η υποθαλάσσια σπηλιά – Τα θύματα δεν είχαν κατάλληλο εξοπλισμό
- Ο Ερυθρός Σταυρός θρηνεί τον θάνατο τριών εθελοντών από τον ιό Έμπολα στο Κονγκό
- Πατίνια: Αυξάνεται η ανησυχία για τη χρήση τους από ανηλίκους – Γιατί είναι πιο ευάλωτοι στα ατυχήματα

