Ο Χρήστος Πολίτης απαντά πρώτη φορά στην Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν έχω μισήσει ποτέ άνθρωπο»
Ο Χρήστος Πολίτης δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση στην Κάτια Δανδουλάκη μετά τις δηλώσεις της πως τη μισεί.
Οι δυο τους ήταν το πρωταγωνιστικό δίδυμο στη Λάμψη. Χρήστος Πολίτης και Κάτια Δανδουλάκη βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο μετά από τις δηλώσεις της ηθοποιού πως ο συνάδελφός της τη μισεί.
Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Πολίτης, ο οποίος απέχει αρκετά χρόνια από τον καλλιτεχνικό κόσμο, δεν έχει μισήσει ποτέ άνθρωπο. «Δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου. Το μίσος είναι λίγο κακόγουστο πράγμα αλλά δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο.
Ότι δεν θέλω να αναφέρεται σε εμένα καθόλου, είπα να σταματήσει αυτό το σήριαλ. Μάλιστα μου είχαν πει ότι ο κύριος Λιάγκας έκανε μία πολύ σωστή τοποθέτηση, ότι δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο για μένα η κα Δανδουλάκη. Δηλαδή ότι είχα το ακαταλόγιστο γιατί είμαι ψυχοπαθής, κάτι τέτοιο νομίζω. Εγώ δεν βρίζω κανέναν. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Απλά εγώ δεν μισώ κανέναν. Σε όλη μου τη ζωή δεν έχω μισήσει.
Έχω ξεκόψει από ανθρώπους, έχω αδιαφορήσει για ανθρώπους που δεν ήταν εντάξει για μένα, αλλά μίσος δεν έχω νιώσει για κανέναν άνθρωπο. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μισήσει άνθρωπο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει» είπε ο Χρήστος Πολίτης για την Κάτια Δανδουλάκη.
«Ο Χρήστος Πολίτης με μισεί»
Υπενθυμίζεται πως η Κάτια Δανδουλάκη είχε αναφερθεί στον συνάδελφό της Χρήστο Πολίτη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος!».
«Ήταν η απόλυτη αλήθεια αυτό που αντιμετώπισα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον Χρήστο κι ήμασταν φίλοι. Δεν θέλω να το επαναλάβω γιατί είπε πως δεν θέλει να μιλώ για αυτόν. Δεν θέλει γιατί με μισεί. Αποφάσισε εκείνος», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.
- Μεξικό: Ο ρόλος των ΗΠΑ στην επιχείρηση εξόντωσης του βαρόνου ναρκωτικών Ελ Μέντσο
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)













































![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442